Incredible jump
![]() ![]() ![]() ![]() |
Incredible jump
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si de le este la clipuri auto......si nu la diverse????
eu zic ca e un piculet manarit..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ce de calcule or fi facut aia sa pice fix in piscina
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
fake
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
pai e simplu...din cate se vede (adica nu se vede) nu putem vedea rampa pe toata suprafata ei...deci eu cred ca sunt 2 rampe si ala ce isi da drumul de sus se opreste undeva pe la capatul rampei (incainte sa inceapa urcarea) si in momentul in care el se opreste pe cealalta ramapa aflata la scurta distanta de prima (incat sa para ca e doar una) se lanseaza cu un tun cu aer comprimat un manechin...care pica in mica piscina....iar apoi....de langa piscina se ridica un tip ud....pentru ca din cate se vede in imaginii (care sunt bidimensionale)....nu avem de unde sa stim daca tipul iese din piscina sau de dupa ea
![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 Aug 2009, 20:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Si eu zic ca este manarita, cum de nu a iesit de pe pista aia, sigur daca iti dai drumu pe un covor de cauciuc ca ala pus direct pe iarba nu poti sa-ti menti traiectoria pe el pana la capat. Oricum tare faza!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Fake... 100%
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum s-a desprins de trambulina accelereaza in aer, si nu are nici o racheta in coor..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Normal ca e trucaj.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la fel de facatura ca si asta:
Ideea conteaza, poate motiveaza pe unii. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Trucaj dar realizat bine
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adicaza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 March 09 ![]() |
manarie manarie
|
--------------------
Ford
puma
2000
- b-85-bma
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:28 |