ce piesa este?
![]() ![]() ![]() |
ce piesa este?
cristidincluj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) ABCD0004.JPG ( Size: 231.78k ) Number of downloads: 376 ABCD0005.JPG ( Size: 256.48k ) Number of downloads: 456 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu inteleg nimic din poza aia . Desfa acea piesa sau cel putin spune ce este , adica releu , bucata de plastic ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Salut,
Cred ca e vorba de burduful de etansare... Stai linistit k la toate e asa... Si la mine la fel e la 2 cm de caroserie.. ![]() Attached thumbnail(s) poza_1.JPG ( Size: 215.16k ) Number of downloads: 437 poza_2.JPG ( Size: 38.99k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca despre ala este vorba , atunci sa stii ca trebuie putin miscat , astfel incat sa stea cat mai aproape de coloana de directie , astfel incat chiar sa-si faca treaba si anume sa protejeze acele componente .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristidincluj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
salut! este vorba de o chestie din cauciuc care cred ca ar trebuii sa acopere mai bine tija aceea de la volan! inainte de ea sunt si 2 urechiuse tot din cauciuc ! cred ca maine o sa fac o noua poza cu celalat telefon n73 scoate mai bine. astea ce le-am pus sunt facute cu un sony-ericsson k810i, tare ies de cenzurat. chiar am avut o discutie cu cineva si lauda ff tare sony in detrimentul lui n73 si i-am spus ca nu prea are dreptate.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:53 |