Semnalizare dreapta, nu cupleaza maneta
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare dreapta, nu cupleaza maneta
adi_m |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus
- xx-xx-xxx
|
|||
74xxl |
![]()
|
![]() cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 28 January 05 From: Baia Mare ![]() |
Am patit si eu la fel. In plus nu functiona nici claxonul. Mi-au schimbat pe garantie blocul de comanda (sper ca asa i se spune) pentru semnalizare-lumini-claxon, dar a trebuit sa astept mai bine de jumatate de an pentru ca nu aveau pe stoc decat pentru modelele fara proiectoare.
|
--------------------
Hyundai
Sonata
2006
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Cred ca subiectul e arhidiscutat. Montati relee de protectie pt. faruri, claxon, lumini ceata. Legat de "sarirea" manetei de pe o pozitie de semnalizare se poate rezolva prin demontarea cochiliilor volanului si verificat mecanismul de antrenare cu coloana de directie. Folositi "search".
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fratie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 15 February 07 ![]() |
Si eu va dau acelasi sfat ca cei de mai sus , montati Relee pentru faruri , claxon , mers inapoi , etc , si nu veti avea probleme .
|
--------------------
Logan
Laureat Plus 1.4
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:32 |