Bord CN in loc de scoica
![]() ![]() ![]() |
Bord CN in loc de scoica
djlex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am eu o idee.... vinde actuala dacie din 1995, mai strângi bani, și cumperi o dacie "cn". Am văzut că se dau și cu 2500-3000 de lei. Ce vrei tu o să coste destul. Farurile, capota, grila, revopsirea pieselor în cauză, ca să nu mai zic de munca pentru schimbarea bordului, bani la electricieni, etc,etc. Banii respectivi îi păstrezi pentru diferență și vinzi mașina și iei una "gata făcută" din fabrică.
Bafta. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djlex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 March 09 ![]() |
Multumesc pentru sfat. M-am gandit si eu la varianta asta, dar imi place masina mea. Anyway, treaba cu zimbetul lui iliescu nu era neaparat necesara. Dar chiar si asa, am prieteni vopsitori/tinichigii, care nu ma jupoaie de bani.
Ma interesa mai mult bordul CN. am observat ca s-a pus pe modelele mai noi in an, pina la zimbetul lui iliescu, deci nu vad de ce ar fi probleme sa pun si eu. Electrica o fac singur. cerusem parerea cuiva care a mai facut, daca exista cineva. Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
el se referea strict la bordul din interior...
cauta ca s-a mai discutat pe forum |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
my bad...scuze
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
intra perfect dar mai trebuie sa modifici putin pe la grila aia unde vine caloriferul tau. Aeroterma de cn trage aer de afara prin 2 orificii dreptunghiulare. Si mai sunt 2 pe laterale care au furtune de plastic pana la aerisitoarele laterale ale bordului cn.
In rest trebuie sa dai parbrizul jos si sa faci modificari minore la instalatia electrica. Si parca si circuitul de incalzire are alta pozitie iar robinetul de caldura e in dreapta pe contra aripa. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Toor0p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 August 09 ![]() |
este usor de schimbat , se potriveste perfect si la instalatie nu prea ai ce sa modifici,eu lam schimbat si arata perfect
![]() |
--------------------
Dacia
1310 l
1997
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
![]() Maine ma apuc sa o modific, si totusi cu o parere de rau ![]() This post has been edited by iuliano_smile: 31 Aug 2009, 21:16 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |