schimbari?
![]() ![]() ![]() |
schimbari?
nEoS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2022
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai de exemplu bujii-le le-ai mai schimbat la 30.000 km??
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
nEoS |
![]()
|
nu am schimbat decat placutele de frana , uleiul in motor si cutie si filtru de ulei, atat .
|
--------------------
dacia
logan
2022
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la reprezentanta deobicei este mai scump. Acum cateva luni am schimbat distributia (fara pompa de apa) la un service dacia cu 1150 ron.
poti incerca si aici http://www.daciaclub.ro/-Service-Auto-BUCU...ml#entry1987031 ... sa le ceri o oferta si daca iti convine poti sa le faci o vizita. poate iti mai recomanda si altcineva un alt service. p.s. sa ai in vedere ca ar trebui schimbate si anvelopele daca nu le-ai schimbat. ( o data la 4-5 ani chiar daca au carne pe ele ) This post has been edited by rtBK: 12 Aug 2009, 14:20 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
nEoS |
![]()
|
nu ca am 2 seturi de jante , pe un set am all season , pe altul am de iarna , asa ca mai au
![]() |
--------------------
dacia
logan
2022
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Tot ce intrebi tu s-a discutat in numeroase topicuri...
Schimba urgent filtrul de aer, eu il schimb la fiecare schimb de ulei (la 10-12000 km), nu e o avere (15-30 ron)... Bujiile sunt 5-12 lei bucata (de origine cu 1 sau 2 electrozi), mai poti gasi bujii pana la cat te tine punga daca ai chef de exotisme ![]() Kitul de distributie (curea + rola) e vreo 200 de lei, se schimba de obicei si pompa de apa (100-250 lei), cureaua de accesorii e vreo 40 de lei (vezi de care iei, precizezi ca nu ai AC), mai sunt si 2 role (nu stiu daca tot 2 buc. la fara AC) care costa inca vreo 300 lei daca vrei sa le schimbi. Cauta pe forum, ai toate detaliile. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
nEoS |
![]()
|
ma gandeam ca imi pun un filtru de aer de K&N parca asa se numeste firma , din cate am vazut ca au si pt logan din 2005 , de unde fac rost ?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2022
|
|
rtBK |
![]()
|
nu fa prostia asta. Filtru sport inseamna sa intre mai mult aer in motor, mai putin filtrat... de aici apar probleme si nici nu ai mai multa putere (1-2 cai in plus?! )
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
iti recomand bujiile de origine nu te lua dupa principiul mai multi electrozi mai multi cai si o prindere mai buna ca e vrajeala, pune bujiile ce le-a recomandat costructorul ca stie el de ce si cum le-a proiectat asa, distributia iti recomand sa mai fie de origine - curea power grip si rola koyo- aprox 250 lei , in rest la filtre te joci cum iti permite buzunarul, gasesti filtre aer si ulei de la 10 lei in sus.
21 Aug 2009, 09:43: iti recomand bujiile de origine nu te lua dupa principiul mai multi electrozi mai multi cai si o prindere mai buna ca e vrajeala, pune bujiile ce le-a recomandat costructorul ca stie el de ce si cum le-a proiectat asa, distributia iti recomand sa mai fie de origine - curea power grip si rola koyo- aprox 250 lei , in rest la filtre te joci cum iti permite buzunarul, gasesti filtre aer si ulei de la 10 lei in sus. This post has been edited by EUGEN2008: 21 Aug 2009, 09:43 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ce adevarat este userul asta, pune piese numai de origine ...
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2009, 09:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
macar distributia si bujiile ca in rest is convins ca vaporul lucreaza pana ajunge in port
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:42 |