Cumpar scut motor SH din cluj sau apropiere
![]() ![]() ![]() |
Cumpar scut motor SH din cluj sau apropiere
pician90 |
![]() ![]()
|
||
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
||
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
hai bre ca mai avem un turdean supernovist printre noi
![]() bine ai venit amice ![]() (nea' maskatule....scuze off-topicul dar foarte rar gasesc asa ceva....cu el suntem 3 supernovisti din turda....iar forumisti nu sunt mai mult de 10...dupa ce raspunde poti sa stergi posturile ca inca nu poate da pm...multumesc ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
sunt si eu din mures,nu foarte departe de turda.
![]() si tot caut si eu un eleron de supernova si nu gasesc,pe la turda nu sti,nu se gaseste?pe la dezmembrari... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nu avem
![]() adica avem 2 dar nu gasesti sigur.... This post has been edited by Tince1290: 14 Aug 2009, 21:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Bravo bre turdenilor.Asa de entuziasmati sunteti ca ati uitat sa ii spuneti omului sa puna anuntul la bursa.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Tince1290 |
![]()
|
prietene turdean....pune anuntul la bursa
![]() ![]() apai....eu peste 2 luni devin clujean...dar ce mai conte ![]() ![]() si degeaba ziceti ca e bine sa ai cunostinte din orasul tau.....uite faptul ca-l cunosc pe mihai_cuc....care e tot din turda si e supernovist m-a ajutat.....adik ne-am imprietenit si ne ajutam la nevoie......el a venit dupa mine pana in cluj cand am facut pana si nu am avut rezerva si mi-a si impruimutat rezerva lui pana a doua zi ![]() ![]() ![]() deci....va urez GRUPURI CAT MAI MARI ![]() ![]() numai bine si drumuri bune ![]() PS: maaama ce de emoticoane am pus.... This post has been edited by Tince1290: 15 Aug 2009, 21:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
trince sunt din micro 3
![]() |
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
pician90 |
![]()
|
am uitat sa mentionez ..pe strada gheorghe marinescu nr 62 in cluj ..este dezmembrari dacia.preturi super. pt. cine e din cluj si are nevoie de cv piese..
|
--------------------
super nova
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@pician nu poti sa pui un numar de telefon?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
pician90 |
![]()
|
intra pe www.zona123.ro si la sectiunea dezmembrari este numarul de tel..raspunde un domn prietenos si i explici de ce ai nevoie
This post has been edited by pician90: 7 Sep 2009, 17:18 |
--------------------
super nova
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
mersi pician de site,dar eu nu gasesc niciun numar de telefon la sectiunea dezmembrari
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
pician90 |
![]()
|
a iarta-ma am uitat ca am luat nr. de tel de altundeva
![]() |
--------------------
super nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:37 |