Accident
![]() ![]() ![]() |
Accident
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG0103A.jpg ( Size: 78.76k ) Number of downloads: 898 IMG0104A.jpg ( Size: 96.09k ) Number of downloads: 1016 IMG0105A.jpg ( Size: 99.47k ) Number of downloads: 991 Accident.JPG ( Size: 21.19k ) Number of downloads: 974 |
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
din cate povestesti autoarea chiar a venit hotarata spre tine... sa te intoarca asa pe drum, aiurea rau
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lovitura a venit in partea din spate a masinii. Nu stiu daca ma lovea mai in centru daca ma invartiea. Bine, erau sanse mai mari sa ma rastorn, dar n vreau sa ma gandesc la asta...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Bine ca s-a terminat fara vatamari corporale si esti intreg. Ciuda trece. Ce ziceai de centura?
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e buna si centura aia de siguranta... nu degeaba au pus-o constructorii... bine ca nu ai patit nimic.. tabla da-o dracu ca se indreapta
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Altis @ 14 Aug 2009, 00:53) Si la politie, pe chei la Vitan, PUSTIU! Doi politisti amabili, care ne asteptau parca... Apoi au mai aparut 2-3 "cupluri"... Cumva unul din ei avea mustata si-l chema Costache? ![]() ![]() This post has been edited by Zippy: 13 Aug 2009, 23:35 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Altis |
![]()
|
Dracvu a remarcat cum se numeau... Am PV-ul in masina. Cat despre fuga, daca misca aia masina, in mode cert demaram dupa ei, de aia m-am si grabit cu pozele. Oricum era gara, pblicul era numeros, gaseam unul sa imi zica numarul
QUOTE(koldun @ 14 Aug 2009, 00:14) Bine ca s-a terminat fara vatamari corporale si esti intreg. Ciuda trece. Ce ziceai de centura? ![]() Succese! In general, in oras nu o port, o pun doar daca ies... Azi, nu stiu ce mi-a venit, cert e ca mi-a venit bine ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era un semn trebuia so dai jos inapoi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
exact pentru astfel de situatii am piciorul deasupra franei cand trec printr-o intersectie, pe langa o masina oprita, o trecere de pietoni, etc.
conduita preventiva parca se numeste si mai nou am vazut ca s-a introdus la cursurile de legislatie in cadrul scolilor de soferi, un capitol referitor la acesta mai bine ma feresc eu de adomiti/adormite la volan decat sa-mi stea masina pe la service o luna-doua ![]() in cazul de fata, se pare ca prietena lui Altis era venita de pe alta planeta si probabil are viteza de reactie a unui mos trecut de 80 de primaveri ![]() This post has been edited by membru_DC: 14 Aug 2009, 01:35 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, e ceva cu tine... ba iti ia foc masina, ba intri cu bicla in masini, ba acum te intoarce fufa asta. Eu zic ca a fost bine ca doar te-a agatat cat sa te-ntoarca, s-a disipat toata energia in timp ce te-nvarteai. Aia de la Formula 1 cand intra in derapaj necontrolat, sau la accidente, sunt obligati sa calce frana. Eu am bagat asta la cap si cand nu mai e nimic de facut, decat sa te lasi in voia sortii, mai bine calci zdravan frana.
Daca te lovea din lateral, centura era fix p..a. Degeaba sunt unii mai catolici decat papa. Oricum, un dialog cu cel de sus n-ar strica. ![]() Bafta multa, ca ai nevoie. This post has been edited by vis-a-vis: 14 Aug 2009, 10:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu tot nu reusesc sa inteleg cum te-ai rasucit in halul ala.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Aug 2009, 11:23) Am ceva rezerve... Am un amic care a fost lovit din lateral (intr-o berlina 1310, fix in montantu B si usor spre spate) si a ajuns pe scaunul din dreapta, avand centura pusa (era singur in masina). Cum ar fi sa nu ai centura si sa te faci praf de partea cealalta a masinii sau sa iesi prin geam si sa ajungi cine stie cum sub masina? (mai stiu pe cineva care mi-a povestit ca au trebuit sa-i ridice masina de pe picior dupa un alt accident). Din pacate, nici eu nu o port tot timpul in oras, da asta e un obicei prost. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Altis |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 13 Aug 2009, 23:53) derapajul enorme, am avut timp sa trag de volan, sa remarc ca nu ma ajuta, sa ma gandesc la frana de mana si in final sa imping frana in podea si sa zic "D-zeu cu mila" QUOTE(vis-a-vis @ 14 Aug 2009, 11:23) Eu am bagat asta la cap si cand nu mai e nimic de facut, decat sa te lasi in voia sortii, mai bine calci zdravan frana. Am apasat si frana... Sincer, ma gandesc ca daca apasam instantaneu erau sanse mari sa ma rastorn. Nu aveam viteza, probabil ca de aia a si ramas masina pe roti - eram in rampa si eram dupa virajul ala de unde vin aia din dreapta de pe sens unic, nu stiu strazile in zona aia, cert e ca am trecut de ei cu a 2-a, iar cand m-a lovit tipa eram in a III-a. Acum, cu centura am zis ca m-a tinut bine in scaun, daca ma izbeam mai tare de masinile parcate sau aparea ceva pe contrasens cat eu zburdam pe acolo, in mod sigur ar fi fost diferita situatia, gravitatea accidentului dar si semnificatia centurii. Cat despre faza cu mersul la biserica, ce sa zic, mai degraba cred ca ar ajuta renuntatul la masina, sincer ma gandesc la asta. Asta cu biserica e incercata si se pare ca nu are legatura... @Steel: nici eu nu reusesc in totalitate sa imi explic, de aia eram asa speriat, ca loviturile nu sunt chiar asa grave. Probabil ca a fost exact forta si pozitia necesara cat sa ma intoarca rezultata din viteza masinilor. Daca era mai usor si/sau mai pe centru probabil ca ma impingea doar pe contrasens, invers, ma rasturnam. Farul sta prins doar in tabla, iar aripa spate era infundata mult, a trebuit sa bag cricul in oala sa imping pragul si aripa sa pot circula, ca freca pe cauciuc. Nasol ca uruie ceva pe spate, un rulment, si asta cred ca e buba la punte... Attached thumbnail(s) P1010939.JPG ( Size: 306.92k ) Number of downloads: 587 P1010941.JPG ( Size: 304.42k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Termina ma cu puntea ta.
Cate frane de mana pe piatra cubica si pe sinele de tramvai i-am la dacie si n-a avut nici pe dracu. La zgarietura aia, sigur nu te rasturnai... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Altis |
![]()
|
M-a lovit in roata. In spoiler si in portiera. Pragul este inpins la loc cu cricul proptit in oala 5-7 cm, la fel si aripa desupra rotii. Ce are a face trasul franei pe piatra cubica cu o lovitura in lateral?
EDIT: Uite "zarietura" din alt unghi.... This post has been edited by Altis: 14 Aug 2009, 13:25 Attached thumbnail(s) poza.JPG ( Size: 155.42k ) Number of downloads: 168 poza__1_.JPG ( Size: 219.56k ) Number of downloads: 140 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
La faze d-astea stiu ca exista riscul sa dai cu capul in montant. Cand am fost lovit in spate, am dat un cap in tetiera zdravan de tot. M-a durut capul vreo 3 zile, iar de durerea de gat nu am scapat vreo 2 saptamani. E bine ca n-ai patit nimic. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca era impact lateral.
This post has been edited by giany911: 14 Aug 2009, 19:31 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Masina pare a lu viz, ... pardon .. vis.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Altis |
![]()
|
E a lui vis, de aia e si crizat asa, ca iar trebuie sa mearca cu mobra in mall...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 |