vopsea mata?
![]() ![]() ![]() |
vopsea mata?
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
in principiu nu, dar ... :wink:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
in principiu nu, dar se va intampla... acuma depinde de mai multi factori: unde o tzii, cum o tzii, daca e sub un pom, daca o mai zgarii de vreun boschete, daca o speli mai des sau deloc, chestii d-astea... de intamplat se va intampla, numai timpul pana acolo variaza.
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
...am inteles ...orice este posibil
![]() |
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Cunosc pe cineva care a lucrat l avopselele pentru DSN. Sunt facute la Policolor si sunt mult mai bune decat cele de la berlina sau utilitara. Daca ai observat se schimba gama de culori in acelasi timp cu modelul asa ca va fi din ce in ce mai bine. Am inteles ca cei de la Renaul au pus conditii foarte dure.
Eu am masin adin dec 2000 si inca are luciu si este si alba, asa ca be happy |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cunosc pe cineva care a lucrat l avopselele pentru DSN. Sunt facute la Policolor si sunt mult mai bune decat cele de la berlina sau utilitara. Daca ai observat se schimba gama de culori in acelasi timp cu modelul asa ca va fi din ce in ce mai bine. Am inteles ca cei de la Renaul au pus conditii foarte dure.
Eu am masin adin dec 2000 si inca are luciu si este si alba, asa ca be happy pana si albul tau o sa se matuiasca ![]() n-a apucat inca sa se matuiasca, e drept, e prea tinerica, da' o s-o ajunga si pe ea. frumos ar fi sa fie cum zici tu, in schimb, si chiar ne-am bucura... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:54 |