Wii sau Laptop Lenovo "gratis" de la Romtelecom, se merita sau nu? are cineva?
![]() ![]() ![]() |
Wii sau Laptop Lenovo "gratis" de la Romtelecom, se merita sau nu? are cineva?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
fie vorba intre noi gratis era daca il gaseai pe strada...asa nu e gratis, e la abonamentul ala scump, cu perioada de 3 ani, fa calculul si vezi cat iti da...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Stiu, dar ziceam ca poate are cineva. Tarifele de pe site sunt ca mari, 80-120 de roni pe luna. Stiu pe cineva care are 2 receptoare dolce, fix + net si da cam 100 de roni, deci oferte ar cam exista. O sa dau mail la ei si ma duc si la sediu sa vedem ce zic marlanii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu nu am dar macar ia ceva care sa ruleze win 7...
Il mai tii cativa ani, macar. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Eu am luat in primavara un Lenovo de 15" si era mai performant decat asta. Daca iti iei net de la Clicknet sa optezi pentru modemul cu wireless chiar daca te costa mai mult. Eu am ales un modem simplu pentru ca mai aveam acasa un router wireless si am avut dificultati mari in a le face sa colaboreze intre ele.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce dau ei in oferta aia e mai degraba Palmtop decit laptop. 16,6 e * 36 luni * 4.2 (cursul) =2500 lei. cu 1800-2000 de lei iti iei laptop adevarat, de care vrei tu, de unde vrei tu, si nu ramii dependent de nimeni. Iti pui vecinul sa-si ia un router wireless, sau il iei tu, si impartiti aceaasi banda de net, provenita dintr-un cablu RDS, cu 4 e pe cap de locuitor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
fa si tu un calcul. abonamentul la telefon (fara asta nu-ti face la internet) + abonamentul la net (si nu se da laptop la abonamentele mici), vezi ca vor si o garantie de 100 euro la inceput. io am facut calculul si mi-a dat ca dau in 3 ani cam 60 de milioane. la reteaua de cartier unde am facut pana la urma dau 360k pe luna. si merge netul de rupe, la viteze uriase. 360k*36=13 milioane. deci plateam laptopul de fapt 47 de milioane. asa de gratis era...
calcule refacute: 23.21*36=35 milioane. asta e abonamentul la net la care se da laptop. in plus QUOTE Serviciul Clicknet se poate instala doar peste o linie telefonică obișnuită Romtelecom Voce și nu include abonamentul pentru serviciul de telefonie; adica inca 8.21*36=13 milioane. deci ajungi la 50 de milioane. This post has been edited by slaiciprian: 26 Aug 2009, 12:27 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Eu nu am platit nicio garantie.
La reteaua de cartier ma costa 30 roni si aveam 3-400 kilo largime de banda. La clicknet am 6 Mbs la un abonament de 19 euro. Mi s-a parut OK sa platesc timp de doi ani abonamentul asta la un net mult mai bun si sa primesc un laptop sub medie. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
evident, fiecare se gandeste daca are alta varianta de net local.
io dau 36 de ron, pe metro merge in medie cu 8 mega curat, pe torrente cam 6-7 curat. mie atunci cand am fost la ei mi-au spus ca tre sa dau garantie. poate tu erai client vechi de telefonie. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Maskatu |
![]()
|
Eu nu il luam pentru internet... am net de la iLink si merge de rupe. L-as fii luat strict pentru laptop... dar m-ati cam pus pe ganduri. Ma rog.. ma gandeam si eu ca defapt prin abonament platesti ratele la el, dar mai bine cum ziceti voi, te duci la magazin si faci rate direct sau cu banii care in final ajungi sa ii dai pe lenovo asta, iei scula de laptop...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
rds frate,abonament de 30 ron.merge cu 6-7 MB dupa torrente real
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:53 |