DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Wii sau Laptop Lenovo "gratis" de la Romtelecom, se merita sau nu? are cineva?

Maskatu
post 26 Aug 2009, 08:12
Post #1

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Recent am gasit oferta de la romtelecom, care ce-i drept era de ceva timp pe piata. Treaba sta cam asa pentru cine nu stie:

***Ofertă specială online!

Comandă online Clicknet 6, 8 sau 20 Mbps și te bucuri de extra surprize*:

* pentru Clicknet 6 și 8 Mbps: primești un joc CADOU, la alegere, dintre cele 9 titluri disponibile;
* pentru Clicknet 20 Mbps: primești încă un Wii Remote oferit CADOU, pentru distracție dublă și o super experiență multiplayer!

* oferta specială online este valabilă doar pentru abonamentele Clicknet 6, 8 și 20 Mbps comandate pe 2 sau 3 ani.

***Romtelecom Business Solutions vine cu o ofertă specială pentru ca tu să-ti conduci afacerea de oriunde si oricând: Internet mobil si laptop incepand de la 16,6 €/luna.
Abonează-te la Clicknet Mobil prin Romtelecom Business Solutions si profită de o ofertă completă si accesibilă:

* abonament Clicknet Mobil cu trafic nelimitat;
* modem USB la doar 1 Euro (TVA inclus);
* laptop Lenovo IdeaPad S10E.

Caracteristici:

* Intel Atom N270 (1,6 GHz)
* 1 GB DDR2 533 MHz
* HDD 160 GB SATA
* Monitor 10,2 inch (WSVGA 1024x600)
* Webcam 1,3 Mpixels
* NIC 10 / 100 Mbps & Wireless 802.11 b/g

Ma rog.. mai multe detalii la ei pe site. Am inteles ca ofertele pot diferi in functie de cat timp ai avut telefon fix, sau dolce, abonamentul prezentat pe site reducandu-se semnificativ si putand scadea de la 3 la 2 ani. Laptopul in cauza are un pret de aproximativ 1800-2000 de roni pe piata, dar este un model mai vechi ce-i drept care nu prea se mai gaseste prin ofertele marilor magazine.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axabrt
post 26 Aug 2009, 08:34
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

fie vorba intre noi gratis era daca il gaseai pe strada...asa nu e gratis, e la abonamentul ala scump, cu perioada de 3 ani, fa calculul si vezi cat iti da...

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
Maskatu
post 26 Aug 2009, 08:46
Post #3

Logan 0.9 TCE

Stiu, dar ziceam ca poate are cineva. Tarifele de pe site sunt ca mari, 80-120 de roni pe luna. Stiu pe cineva care are 2 receptoare dolce, fix + net si da cam 100 de roni, deci oferte ar cam exista. O sa dau mail la ei si ma duc si la sediu sa vedem ce zic marlanii biggrin.gif

--------------------
+
axabrt
post 26 Aug 2009, 10:22
Post #4

Membru autentic

From: Ploiesti

Eu nu am dar macar ia ceva care sa ruleze win 7...
Il mai tii cativa ani, macar.

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
Diana
post 26 Aug 2009, 10:45
Post #5

Membru incepator

Group: Banned

Eu am luat in primavara un Lenovo de 15" si era mai performant decat asta. Daca iti iei net de la Clicknet sa optezi pentru modemul cu wireless chiar daca te costa mai mult. Eu am ales un modem simplu pentru ca mai aveam acasa un router wireless si am avut dificultati mari in a le face sa colaboreze intre ele.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
corbex
post 26 Aug 2009, 12:04
Post #6

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Ce dau ei in oferta aia e mai degraba Palmtop decit laptop. 16,6 e * 36 luni * 4.2 (cursul) =2500 lei. cu 1800-2000 de lei iti iei laptop adevarat, de care vrei tu, de unde vrei tu, si nu ramii dependent de nimeni. Iti pui vecinul sa-si ia un router wireless, sau il iei tu, si impartiti aceaasi banda de net, provenita dintr-un cablu RDS, cu 4 e pe cap de locuitor.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
slaiciprian
post 26 Aug 2009, 12:21
Post #7

Membru

From: Botosani

fa si tu un calcul. abonamentul la telefon (fara asta nu-ti face la internet) + abonamentul la net (si nu se da laptop la abonamentele mici), vezi ca vor si o garantie de 100 euro la inceput. io am facut calculul si mi-a dat ca dau in 3 ani cam 60 de milioane. la reteaua de cartier unde am facut pana la urma dau 360k pe luna. si merge netul de rupe, la viteze uriase. 360k*36=13 milioane. deci plateam laptopul de fapt 47 de milioane. asa de gratis era...

calcule refacute:
23.21*36=35 milioane. asta e abonamentul la net la care se da laptop.
in plus
Serviciul Clicknet se poate instala doar peste o linie telefonică obișnuită Romtelecom Voce și nu include abonamentul pentru serviciul de telefonie;

adica inca
8.21*36=13 milioane.
deci ajungi la 50 de milioane.

This post has been edited by slaiciprian: 26 Aug 2009, 12:27

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
Diana
post 26 Aug 2009, 12:29
Post #8

Membru incepator

Group: Banned

Eu nu am platit nicio garantie.
La reteaua de cartier ma costa 30 roni si aveam 3-400 kilo largime de banda. La clicknet am 6 Mbs la un abonament de 19 euro. Mi s-a parut OK sa platesc timp de doi ani abonamentul asta la un net mult mai bun si sa primesc un laptop sub medie.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
slaiciprian
post 26 Aug 2009, 12:36
Post #9

Membru

From: Botosani

evident, fiecare se gandeste daca are alta varianta de net local.
io dau 36 de ron, pe metro merge in medie cu 8 mega curat, pe torrente cam 6-7 curat. mie atunci cand am fost la ei mi-au spus ca tre sa dau garantie. poate tu erai client vechi de telefonie.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
Maskatu
post 26 Aug 2009, 16:15
Post #10

Logan 0.9 TCE

Eu nu il luam pentru internet... am net de la iLink si merge de rupe. L-as fii luat strict pentru laptop... dar m-ati cam pus pe ganduri. Ma rog.. ma gandeam si eu ca defapt prin abonament platesti ratele la el, dar mai bine cum ziceti voi, te duci la magazin si faci rate direct sau cu banii care in final ajungi sa ii dai pe lenovo asta, iei scula de laptop...

--------------------
+
C@talin
post 26 Aug 2009, 17:03
Post #11

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

rds frate,abonament de 30 ron.merge cu 6-7 MB dupa torrente real wink.gif iei filme hd in cateva minute. tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:53
Forum Renault