DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum se monteaza casetofon pe Dacia 1300

driverx
post 18 Mar 2005, 11:40
Post #1

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

Mentionez ca ieri am cumparat o consola centrala formata din doua piese, una orizontala cu gaura pentru schimbator su una verticala care contine gaura (facut cam naspa) pentru casetofon. Idee e ca nu stiu cum sa prind casetofonul. Vreau idei bune, fara manareli si gaurit masina.

Deci ma intereseaza doar cu montatul casetofonului, ca partea electrica nu e o problema. Trebuie doar sa trag un + de la baterie ca acuma am un plus de sub bord, si cam au loc caderi de tensiune acolo.

Multumesc anticipat.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 18 Mar 2005, 11:52
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

poze, ca altfel nu stiu ce ai luat. Consola e cumva de nova ?

In general daca consola e speciala pt casetofon, in spate trebuie sa ai o bucata de plastic cu o gaura la mijloc. Casetofonul se intepeneste cu un surub in spate care trece prin gaura aia si se prinde cu o piulita. Daca iti iei sanie, aia se prinde la fel, cu mentiunea ca in partea din fata are niste urechi pe care la strambi dupa ce bagi sania, ca sa o fixeze si in partea din fata. Teoretic si cu casetofonul ar trebui sa vina o "mini" sanie, adica un cage de metal, care imbraca jumatate de casetofon si care are urechile alea de care ti-am vorbit.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is online!Galerie FotoPM
+
driverx
post 18 Mar 2005, 12:04
Post #3

Dar nu stiu de ce anume sa prind sania care va veni cu mp3 playeru...ca vine una mica.......sper. Nu e de Nova, e de berlina cred (cica ar fi fost luat de pe ceva berlina din hungheria). Poze, mai greu, poate fac azi ceva cu un mobil.

E doar o gaura de ca in interiorul consolei nu am nimic de ce sa prind...daca bag casu in gaura si ii dau drumu...ii pica spatele casului in consola smile.gif smile.gif

This post has been edited by driverx: 18 Mar 2005, 12:05

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
tarzy
post 18 Mar 2005, 19:16
Post #4

aroist

QUOTE(driverx @ 18 Mar 2005, 14:04)
Dar nu stiu de ce anume sa prind sania care va veni cu mp3 playeru...ca vine una mica.......sper. Nu e de Nova, e de berlina cred (cica ar fi fost luat de pe ceva berlina din hungheria). Poze, mai greu, poate fac azi ceva cu un mobil.

E doar o gaura de ca in interiorul consolei nu am nimic de ce sa prind...daca bag casu in gaura si ii dau drumu...ii pica spatele casului in consola smile.gif smile.gif
*

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
tarzy
post 18 Mar 2005, 19:23
Post #5

aroist

QUOTE(driverx @ 18 Mar 2005, 14:04)

*

cam banuiesc despre ce fel de consola vorbesti tu.

din pacate nu prea ai cum sa scapi fara sa dai cateva gauri.

de asemenea te-as sfatui ca aparatul (banuiesc mp3player) sa-l pui pe o sanie "universala" si sa nu-l lasi fix pe masina. stiu ca ai alarma dar poate cu ocazia "sperierii" palyerului ramai si fara alarma.

metoedologia ar fi cam urmatoarea.

mai intai se intepeneste sania in consola, cel mai bine cu pop nituri din lateral, in caz ca nu disoui de tehnologia necesara merge si cu suruburi dar e cam inestetic.

apoi consoal se intepeneste sub polita masinii prin "urechile" deja existente si prin gaurirea politei.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
driverx
post 20 Mar 2005, 12:54
Post #6

QUOTE(tarzy @ 18 Mar 2005, 19:23)
cam banuiesc despre ce fel de consola vorbesti tu.

din pacate nu prea ai cum sa scapi fara sa dai cateva gauri.

de asemenea te-as sfatui ca aparatul (banuiesc mp3player) sa-l pui pe o sanie "universala" si sa nu-l lasi fix pe masina. stiu ca ai alarma dar poate cu ocazia "sperierii" palyerului ramai si fara alarma.

metoedologia ar fi cam urmatoarea.

mai intai se intepeneste sania in consola, cel mai bine cu pop nituri din lateral, in caz ca nu disoui de tehnologia necesara merge si cu suruburi dar e cam inestetic.

apoi consoal se intepeneste sub polita masinii prin "urechile" deja existente si prin gaurirea politei.
*

Hmmm...ma gandeam eu......

Hai ca va pun si niste poze. Din pacate nu am facut poze si cu spatele, dar nu are nici o ureche, nimic, cum o vedeti, asa e si pe spate..

Din pacate a fost arsa de doua ori cu tigara, dar de mult cautam astfel de consola. O sa o fac cumva, si cand voi gasi una in stare mai buna o sa schimb cel putin partea de jos.

Attached thumbnail(s)
0320_122618X.jpg ( Size: 109.57k ) Number of downloads: 89
0320_122740X.jpg ( Size: 35.44k ) Number of downloads: 80
0320_122931X.jpg ( Size: 35.41k ) Number of downloads: 87

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Daxx
post 20 Mar 2005, 18:56
Post #7

Membru autentic

From: Iasi

Am vazut ca ai o consola de Nova, sau asa ceva...daca ar fi una de berlina, se poate potrivi sub bord, impreuna cu cealalta consola (pt schimbator viteze) prin simpla apasare.Avantajul in cazul asta e ca poti lua in casa cd playerul sau casetofonul foarte usor.Nu dai nici o gaura nici in bord, nici in pedalier..Problema e ca daca ti-a deschis unul masina, iti ia obiectul la fel de usor...
Uite, eu am avut asa ceva pe berlina si a fost super ok.
Aici aveti poze:

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13887

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 10:58
Forum Renault