problema plafoniera
![]() ![]() ![]() |
problema plafoniera
pulbur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Scoate capacul. Am avut si eu aceasta problema. Ideea este ca in timp se corodeaza porcaria aia de tabla si nu mai face contact. O plafoniera noua costa 8-10 lei. Intai verifica daca de la asta este... de curatat nu ai cum, am incercat eu, te tine 2 zile si iar se murdarese tabla aia de pe contact si nu mai se aprinde apoi.
Ca sa se aprinda pe usa, trebuie sa functioneze contactul, in treapta de jos. In treapta de "sus" este permanent, mijloc e oprit, jos e pe usi. Ai avut mereu problema asta, adica de cand o ai nu functioneaza sau e ceva recent? Verifica si contactul de la usa. Eu am schimbat 2 randuri. Si astea sunt proaste, se duce arcul din ele si sunt facute dintr-o tablita proasta care se corodeaza repede. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Salut!Masina o am de vreo 5 luni,de cand am cumparat-o asa era.
Mersi de raspuns!Am sa ma pun sa curat contactele,eventual le dau cu spray,de nu merge...cumpar o plafoniera de solenza... 27 Aug 2009, 17:47: Am rezolvat problema!Mersi de ajutor! Erau corodate acele ''switch'uri'' de la portiere! This post has been edited by pulbur: 27 Aug 2009, 17:47 |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ti-am zis eu...
iti recomand leduri prin masina, in detrimentul gauririi plafonului pentru a pune plafoniera de solenza. Eu am din fabrica 2 plafoniere, stanga dreapta, si am legat de ele leduri prin toata masina. Dupa parerea mea cu ce a venit ea din fabrica la capitolul iluminat interior... este o mare bataie d ejoc. Pana sa pun ledurile, noaptea daca aveam nevoie de ceva de prin masina, ma chioream in ulrimul hal. Acum nu mai am treaba. Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
90AND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 May 09 ![]() |
eu am probleme cu temporizarea ...inainte se stingeau dupa nush cate secunde...acum imediat dupa ce am inchis portiera se sting ...ma intreb oare care ar fii problema??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
- NT-04-XDF
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
salut,
acum 1 an mi-am montat alarma pe masina si in timpul montajului mi s-a spus ca nu o sa mai am lumina de la plafoniera cand o sa se deschida usile,bun am renuntat la plafoniera si acum as vrea sa fac sa ma din nou lumina cand se deschid usile unde trebuie sa umblu si ce fire sa leg? 19 Mar 2011, 21:06: help,maine vreau sa ma umblu la alarma un sfat This post has been edited by Ivdanyel: 19 Mar 2011, 21:06 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Vezi si tu ca pe stalp trebuie sa urce 2 fire , la a mea este unul rosu si unul verde ... vezi daca le ai acolo si daca vin curent pe ele
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
si daca nu au curent de ce trebuiesc legate?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
- Rosu e legat la (+) direct, prin siguranta;
- Verde la contactul usii inchizand la masa circuitul becului. Intrerupatorul de pe plafoniera face legatura intre un pol al becului, contactul usii (o pozitie) si la masa (alta pozitie). Vezi primele posturi. This post has been edited by cris06: 19 Mar 2011, 23:03 |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
scuze ca nu am citit mai atent,
am curent ca aprind plafoniera , doar ca nu se mai aprinde cand deschid usile nu stiu ce mi-a facut ala cand mi-a montat alarma,ca mi-a zis ca nu o sa se mai aprinda cand deschid usile. Trebuie sa gasesc ce fir trebuie sa vina de la alarma la plafoniera sa se aprinda cand deschid usile...sper sa nu fac naibi ceva mai grav.... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Probabil ti-a stricat legaura dintre plafoniera si "usa"... si a legat "usa" de alarma
![]() This post has been edited by Iulikk: 20 Mar 2011, 00:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
scuze portiere si nu usi
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
catapop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 January 12 From: Brasov ![]() |
Buna seara, am si eu o problema cu plafoniera si n-am mai deschis alt post
Merge temporizarea se aprinde cand dezarmez din telecomanda, dar nu se aprinde cand deschid usile, am scos contactele din usa, le-am curatat, le-am dat cu spray de contact si tot nu vrea sa se aprinda, mentionez ca se aprind cand deschid capota. Multumesc anicipat. This post has been edited by catapop: 14 Feb 2012, 19:44 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Firul de pe contactele din usa mai exista? Are continuitate pana la UCE decodor?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catapop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 January 12 From: Brasov ![]() |
Firul exista, l-am verificat cu un tester dinala care piuie din lipsa de altceva si are un piuit foarte anemic fata de piuitul carel face cand ating bornele piuitorului, banuiesc ca no sa am incotro si o sa trebuiasca sa schimb cablul respectiv, multumesc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:49 |