Problema mare!, cu injectorul!!!
![]() ![]() ![]() |
Problema mare!, cu injectorul!!!
3tek1122 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|||
mihaidca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 July 08 ![]() |
am avut aceiasi problema ... cand o puneam la baterie mergea dar cond o puneam in rezervor pauza ... am fost la multi mecanici, nu stiau ce are
si am cumparat alta si a mers, problema a fost la mine ca atunci cand era in rezervor pompa nu mai avea fortza sa bage benzina, si nu bazaia ... asta a fost la mn .. posibil sa ai aceiasi problema ... 27 Aug 2009, 21:45: si dak te intereseaza am o pompa de vanzare ... am folosito putin dar am dato jos ... pt ca e ASAM dinaia romaneasca ... si mi-am pus bosch ... aia ASAM noua e cam 180 RON si aia Bosch e cam 300 RON ... dak o vrei 90 Ron si e a ta ... This post has been edited by mihaidca: 27 Aug 2009, 21:45 |
--------------------
DAcia Nova GTI
DAcia Nova GTI
DAcia Nova GTI
- B-21-yvc
|
|
COSMIN* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 March 08 From: Bucuresti - Giurgiu ![]() |
cableaza pompa cu 2 fire, leag-o in circuitul de alimentare cu benzina al masinii, si vezi daca iti duce benzina pana in compartimentul motor cand o legi pe direct la baterie ! daca , da si are debitul suficient , inseamna ca ai o problema la alimentare cu curent pe traseu .
in compartimentul motor scoti furtunul care vine la injectie si il pui intr-o sticla si vezi daca iti da cu benzina. nu are rost sa cumperi o alta pompa si sa vezi ca defapt nu aia este problema ! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Ultimul Cartus !
|
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
cum facem sa vad si eu pompa aia?
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
Iuli |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 15 November 08 ![]() |
la motot ai un tablou cu sigurante jos langa farul din stanga verifica releul si siguranta de la pompa de alimentare
|
--------------------
dacia
dacia
88/1310
|
|
ionicajder |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 February 08 ![]() |
vezi ca langa releul de la pompa de alimentare ai si o siguranta vezi daca are curent sau da i curent acolo direct de la baterie cu un cablu de 15 cm e posibil sa ti fi iesit mufele de sub bord asa am patit si eu
4 Sep 2009, 09:07: releul ala arata ca un cub negru pe aripa interioara This post has been edited by ionicajder: 4 Sep 2009, 09:07 |
--------------------
dacia
nova gti
1999
- IS 05 VJN
|
|
3tek1122 |
![]()
|
ms, am rezolvato!!!
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:42 |