PCNet moare..., Romtelecom se cearta cu RDS
![]() ![]() ![]() |
PCNet moare..., Romtelecom se cearta cu RDS
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 18 Mar 2005, 14:03) Se pare ca dupa achizitie, RDS nu a mai platit chiria pentru echipamentele Pcnet de la Romtelecom. Rezultatul ? Romtelecom i-a aruncat la propriu afara, cu jucarii cu tot. Miscare relativ normala, caci RDS e concurent cu Romtelecom mai nou. Mi se pare logic sa nu plateasca RDS nimic la rtkk, la preturile nesimtite pe care le au cei de la rtkk. rtkk sint niste hoti la drumul mare si abia astept sa fie cumparati de RDS sau sa dea faliment... ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ti se pare ca RDS e mai rasarita ca si mentalitate ?!
Sunt o mana de provideri de net adevarati in tara, dar te rup la bani. RDS si Romtelecom nu intra printre ei. Ce este anormal este ca tu ca si client afli ULTERIOR ca ei nu mai au posibilitatea tehnica sa furnizeze serviciul. Asa ceva e imposibil de crezut, la nivelul la care lucreaza ei. Trebuiau anuntati clientii din timp, sa-si asigure alternative. Noroc ca asta era conexiunea de backup, iar aia primara merge bine-mersi. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 21 Mar 2005, 12:19) Sunt o mana de provideri de net adevarati in tara, dar te rup la bani. RDS si Romtelecom nu intra printre ei. Sunt o mana de producatori de automobile adevarati in lume, dar te rup de bani. A si B nu intra printre ei. Buna logica, n-am ce zice. This post has been edited by AIX: 21 Mar 2005, 12:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Nu mi-e foarte clar unde bati cu observatia ta, dar o sa speculez.
Evolva teoretic e ISP . Dar nu are pretentii, nu semneaza contracte cu SLA ( Service Level Agreement ) la care disponibilitatea lunara este de 99,5%, ca mai apoi sa nu-si onoreze conditiile contractuale de infrastructura, astfel incalcand SLA-ul fata de client. Diferenta dintre un ISP bun si unul prost se vede la SLA. Majoritatea ofera 95% ANUAL , cei buni ofera 99,5% LUNAR. Contractul meu cu PCNET-ul, actual RDS, era de 99,5% lunar, si plateam pentru asta ( costurile sunt cu pana la 30% mai mari ). Eu vorbesc aici de contracte broadband serioase, nu cablu pentru acasa ! Un canal de 512kb/s garantat in extern bate spre 15 mil. pe luna, functie de SLA si provider . Ce am facut eu a fost sa subliniez ca RDS are pretentii, dar degeaba. Nu m-am apucat sa dau truisme pe aici. Bottom line: Neplatind chiriia la echipamentele de la Romtelecom, au fost nevoiti sa le mute din Palatul Telefoanelor intr-un sediu propriu. Din pacate, asta inseamna ca au marit lungimea liniilor si echipamentele lor nu au facut fata. La clientii mai grasi s-au inlocuit modem-urile, la restul o sa schimbe mediul pe cablu/fibra/wireless functie de posibilitati. Ce e si mai nasol este ca practic RDS nu agreeaza ADSL , caci merge pe infrastructura Romtelecom si tb. sa plateasca chirie la canal, si probabil isi va muta toti clientii pe alt mediu. Astfel romtelecom ramane singur pe piata de ADSL , si stim cu totii ce inseamna monopolul... This post has been edited by cosmin_m: 22 Mar 2005, 00:26 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
mai offtopic, dau si eu in RDS:
pentru ca stau la casa si is client x1 magarii de la rds de trei ani ma duc cu presul ca agata un cablu de stilpul de la colt. satul de dial-up m-am dus la ei sa le zic ca ii platesc sa-mi traga fibra optica pina acasa. stiu cit costa dar atunci aveam chef de scandal. raspunsul a fost lasator de gura cascata: fibra optica numai la persoane juridice. politica firmei. bine zic, ok, vreau prin radio. prin radio doar la persoane juridice. politica firmei. ok zic din nou atunci veniti naibii odata cu sirma. asociatiile de locatari au prioritate. politica firmei. adica daca eu locuiesc la casa trebe sa inchid gura si sa dialupez, nu? politica firmei, nu? a zimbit strepezit domnisoara... acusi trebe sa ma duc sa platesc iar abonamentul, mai fac niste circ ca incepe sa-mi placa. o sa cer sa vorbesc cu sefu', ala o vrea sa vorbeasca cu mine? |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Tase, ma confrunt cu aceeasi problema, si deja m-am plictisit sa mai intreb la ei. Acum adun de la vecini semnaturi cu care ma mai duc odata la ei da le arat ca suntem mai multi care vrem. Partea frumoasa e ca toate blocurile din jur sunt conectate, dar pe noi ne lasa la sfarsit.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
RDS-ul sunt niste javre..... eu am LAN cu niste prieteni , ne-am legat de-un LAN mai mare si aveam fibra (impartita intre 600 de insi) ce mergea super....provider:PC-NET , de cand cu scandalul..... am ramasa fara net bun.....si-a trebuit sa ne despartim de LAN-ul mare si sa ne legam la LAN-ul Evolva.....netul merge f bine la Evolva dar din cauza ca RDS sunt certati si cu Evolva au micsorat peering-ul .....cum majoritatea site-urilor si serverul sunt pe RDS , mie in RO imi merge ca un kkt tot ce e pe RDS.....mai bine imi merge internationalul.......si faptul ca RDS detin monopolul in ro la net-provideing si ca-si bat joc de clientii lor o sa piard muuult. retele de cartier cu conexiuni la fibra s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie de cand Evolva da fibra prin ele.... acum Evolva o sa-si schimbe providerul.....cica unu frantuzesc.......ma rog.....
ca sa nu cititi tot ce e mai sus mai bine va uitati aici ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
eh... vino si tu cu noutati... asta stim cu totii: rds sucks!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
PC-NET a facut schimbari privind dial-up. Din toate numerele pe care le aveau in functie de orase, le-au anulat si acu ne conectam doar la un singur numar unic national, insa eu ma pot conecat dar nu merge netu. De ce, nu stiu.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:28 |