tremura, tremura tare
![]() ![]() ![]() |
tremura, tremura tare
ursu_florin2002 |
![]()
|
||
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si pana acuma nu tremura? Apropo viteza maxima constructiva la 1300 e 130km/h...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
nu pana acum nu tremura.O fi viteza max. 130, dar daca sunt singur in masina , si mai si prind putina vale , sare de 140.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E 140km/h trecuta in carte la mine si pe niste tabele foarte vechi gasisem trecut 144km/h parca.
Face de o luna si inainte nu facea? Felicitari! In primul rand verifici rotile sa fie echilibrate cum trebuie. Dupaia vezi unghiurile sa fie puse la punct. Poate e un lonjeron pe duca si s-a deplasat vreo roata, a mea la viteze d-astea face ca toti dracii si n-am avut curaj sa incerc sa vad la cat se "plafoneaza" decat de doua ori cu doi ani in urma. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Nu mai circula cu Dacia 1300 la viteza asta!
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ca veni vorba de roti echilibrate , eu am ramas odata impotmolit in noroi , nu am putut sa o scot decat trasa , apoi am stat cateva ore (la un gratar).Cand am plecat spre casa cam de la 70 masina incepe se tremure , cand am ajuns la 100 facea ca alte alea ca de frica m-am tarait cu 70 pana acasa.Ce credeti ca avea ? , rotile erau pline de noroi uscat pe interior si s-au dezechilibrat , dupa ce le-am dat jos si le-am curatat mergea masina cu 120 fara sa tremure deloc .Cum au spus si ceilalti , verifica echilibrarea rotilor dar oricum nu mai merge cu viteza aia(daca chiar indica bine kilometrajul) , nu e sanatos nici pentru tine nici pentru masina.
Bafta |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:48 |