Montare cheder hayon
![]() ![]() ![]() |
Montare cheder hayon
sirrocco |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-11-ABC
|
|||
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o procedura...il scoti pe cel vechi, si il pui pe cel nou...cand il pui, apesi bine pe el, si esti atent unde se imbina ca e un capat mai subtire si unul mai gros; pe cel subtire il bagi in cel gros...daca esti putin atent cand il demontezi, nu ai probleme...
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
sirrocco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 April 06 ![]() |
Ok, ms de raspuns.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-11-ABC
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
mie mi s a desfacut chederul de la luneta.chederul mai e bun,doar s a dezlipit.am incercat eu cu silicon,dar degeaba.stie cineva in bucuresti unde pot sa l schimb/remontez si cat costa?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
s-a desfacut de la rugina ... nu tit recomand sa il refolosesti. e in jur de 30 ron unul nou.
This post has been edited by iulian222x: 12 Sep 2009, 00:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
unde?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
pe pantelimon am vazut , era mai exact 32 ron , pt SN dar se potriveste si la Slz.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
salut tuturor solentarilor.duminica am dat luneta jos cu cheder cu tot si surpriza nu a intarziat sa apara: rugina cat cuprinde iar la partea inferioara a lunetei in hayon rugina a ingaurit hayonul.daca sunteti curiosi sa vedeti si la voi care este situatia ridicati hayonul si pe interior uitati-va sub cheder sa vedeti daca a ruginit.eu l-am curatat , am dat cu grund si am schimbat chederul.pe viilor la centrul de parbrize 500 mii lei vechi montajul in 20de minute.pacat ca le-a luat rugina ca sunt masini bune.o am din 2004.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Este si un topic "dedicat": imi ploua in solenza
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:31 |