US Open, Federer vs. Djokovic
![]() ![]() ![]() ![]() |
US Open, Federer vs. Djokovic
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Misto! Sincer, era mai misto sa fi fost finala! Acum urmeaza del potro!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E pur si simplu noroc ca a intrat lovitura aceea printre picioare.
E greu de lovit din alergare, printre picioare si sa mai treaca si fileul. Insa ca il si depaseste pe Djokovic e doar noroc pentru ca nu poti vedea unde e plasat adversarul la o astfel de lovitura. Foarte frumos meciul desi a fost un 3-0. Federer joaca din nou un tenis fabulos. Sa vedem si finala. Un del Potro care e in finala la grand slam-ul la care se simte cel mai bine cu un Federer in mare forma si avand atata experienta. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dar de vesnicul loc 2 atp(momentan loc 3) nu zice nimeni nimic?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as zice ca a cam terminat benzina.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Mie mi-a placut si asta, cand Federer l-a facut pe Roddik sa dea cu basca (racheta) de pamant:
Asteptam finala, sa vedem ce poate scoate Del Potro din palarie sa-l surprinda pe Federer. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Incredibil meci, Federer si-a luat-o de la del Potro dupa 4 ore de joc
![]() This post has been edited by MihaiD: 15 Sep 2009, 02:30 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
DMP |
![]()
|
Eu am stat pana la 6-3, 3-1 pentru Federer. Am vazut ca jocul lui Federer incepe sa scartzaie (del Potro a avut 3 mingi de game pe serviciul lui Federer dar le-a ratat si s-a facut 3-1) dupa un prim set in care a cam facut tot ce a vrut cu del Potro.
As fi vrut sa rezist tot meciul insa m-a invins somnul. ![]() Poate prind vreo reluare a meciului la ore mai omenesti. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu unul nu ma asteptam sa piarda Federer si nu-mi vine sa cred nici acum.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:19 |