Oglinda retrovizorie Logan pe 1310
![]() ![]() ![]() |
Oglinda retrovizorie Logan pe 1310
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
cristiman46 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 September 09 ![]() |
da merge , cu conditia sa ai si pastila care se lipeste pe geam.eu lucrez la o firma de parbrize si am pus asa ceva.( pastila se poaate lua de la un geam spart de logan).
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1988
- ph 02 utk
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Pai as dori noua... pastila cred ca inseamna bratul cu lipici de care e prinsa oglinda... nu stiu exact cum e lipit pe geam.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
cristiman46 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 September 09 ![]() |
nu e pur si simplu o pastila de metal care se lipeste pe parbriz, si dp 30 minute se prinde oglinda de ea cu tot cu bratul ala
16 Sep 2009, 20:28: pastila noua nu o sa gasesti( decat alta de pe un geam spart) dak esti din ploiesti te pot rezolva( dak ai oglinda) This post has been edited by cristiman46: 16 Sep 2009, 20:28 |
--------------------
dacia 1310
berlina
1988
- ph 02 utk
|
|
Alexio |
![]()
|
sunt din bucuresti... nu am inca oglinda ca intai vroiam sa stiu care este sistemul de prindere si cum se lipeste pastila mai exact pe geam.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Poti sa prinzi cu o ventuza. Eu ma intreb de ce nu folosesti o oglinda cu unghi larg.......???
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Alexio |
![]()
|
Nu e vb ca nu vad ca vad dar sunt mult prea inalt si stilul de condus nu se imbina cu oglinda de dacie... trebuie pusa mai in fata adica pe geam ca la cele straine sau logan.
Am unghi mort cand virej strans in dreapta. in parbriz. Imi sta oglinda fix unde nu trebuie This post has been edited by Alexio: 16 Sep 2009, 20:42 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Uite cum arata oglinda de care iti vorbesc. Bate oglinda de Dacie sau de logan.
Attached thumbnail(s) IMG_1734.JPG ( Size: 139.48k ) Number of downloads: 474 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Alexio |
![]()
|
Imi place razvan cum arata oglinda are si unghiul larg insa problema mea e cum lipsesc bratul de geam sa tina pana arunc masina... si unde gasesc bratul cu tot cu lipiciul si cat costa...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
razvanamza |
![]()
|
Poti folosi aceasta oglinda, care vine cu o ventuza destul de rezistenta. asa am folosit-o pe o Dacie Break, iar pe Logan am adaptat-o pe rotula de la oglinda originala.
Se gaseste pe la piese auto, in Vitan cu 10 lei, sau pe Muntii Carpati (Rahova) cu 10 sau 15, functie de magazin. This post has been edited by razvanamza: 16 Sep 2009, 20:58 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Alexio |
![]()
|
Bun... acum sa aflu cat ma costa una de genul si de unde... nu as vrea orice chinezarie... parerea mea: calitatea oglinzii conteaza.
Ah mersi si pentru informatie de pret. This post has been edited by Alexio: 16 Sep 2009, 21:03 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
razvanamza |
![]()
|
E o sticla....ce ai dori? Cristal, diamant? Merge super. A si cazut din geam cand aveam ventuza. N-are nika....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
DragosBran |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 September 09 From: Giurgiu ![]() |
eu la 1300 pot spune ca in "anumite conditii" imi vibreaza f tare oglinda retrovizoare. aia de logan nu vibreaza la fel mondtata pe dacie normala?
|
--------------------
DACIA
1300
1975
- GR 01 JNS
|
|
Alexio |
![]()
|
Nu exista Dacie normala si anormala, exista 1310 si logan sau dacie ingrijita si neingrijita sau "junghi" si calitate. Daca ai suspensii bune, motor bun. Suporti motor buni si totul strans nu are de ce sa vibreze decat daca te duci pe drum de tara si alergi ca nebunu sau esti nebun ca mine si ai burlan de toba dar m-am desteptat si eu si am prins-o printr-un tambur de cauciuc sa nu mai transmita vibratii in masina, "nenii" de la service nu s-au gandit si ei la asta, au prins-o cu coliere cu piulita direct de caroserie, sau esti nebun si ai tub de bass si vibrezi tot. Un anumit nivel de vibratie da are dar nu il bagi de seama.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:00 |