Dacia va fabrica renault-uri, La Mioveni
![]() ![]() ![]() |
Dacia va fabrica renault-uri, La Mioveni
aphophis |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu cred ca este doar un zvon, reno ar putea vinde reno logan de la rusi si in Ucraina, fara sa se mai complice.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
aphophis |
![]()
|
si mie imi pare a fi un zvon, pt ca se zice ca din septembrie o sa se intample asta. Culmea e ca.. suntem in septembrie
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Probabil ca si la ucrainieni conteaza mult emblema de pe capota .
|
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
DACIA by REANAULT se va transforma lent dar sigur in RENAULT
|
--------------------
/
/
/
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu tare cred ca e un fitil aruncat presei. Masinile de ucraina trebuie sa aiba specificatie de tari cu clima rece, adica ca cele de rusia, si ar fi greu sa le faca la noi. Nu cred ca uzina AVTOFRAMOS e la capacitatea maxima si nu ar putea sustine si comenzile Ucrainei
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand uzinele Dacia nu vor produce un Renault ci tot Logan, "Renault badged". In ceea ce priveste specificatiile pentru clima rece, daca nu ma insel uzina de la Moscova a produs la inceput din kit-uri expediate din Romania. Deci "kakaia problema?".
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vor vinde Logan sub sigla Renault, cred ca se vor simti nevoiti sa includa printre dotari cam tot ce ar fi putut pune deja de pe Clio... Reglajul electric al farurilor e numai un lucru din cate puteau fi puse, avand in vedere ca la Clio exista deja din 1998 daca nu mai devreme. De torpedo frigorific nu mai zic. De martorii lipsa din tabloul de bord nu mai zic. Poate o sa gaseasca acum cate un corespondent pentru toate firele care se termina "brusc" sau nu sunt trase pe mufe, desi exista pe cablaj. Si lista continua.
This post has been edited by Bullix: 19 Sep 2009, 19:07 |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Tu vrei reglaj electric la faruri pe masini care oricum vin reglate prost din fabrica? Sau torpedou frigorific... Ei in uzina s-au coit si au calculat luni de zile pana sa implementeze busonu' ala de tip "nou" pentru deschiderea portbagajului la Logan Ph. 1. Nu o sa vezi pe Logan prea curand chestii de genu'. Cat despre sigla de pe capota, dupa cum probabil ati vazut, si la noi sunt posesori garla care dau jos siglele la Logan si pun d-alea din targ cu Renault. Cred ca ar avea succes si mai mare chiar la noi in tara daca le-ar vinde drept Renault. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De fapt un fratior mai mic al lui Clio. Intr-adevar, in multe familii fratiorii mai mici sunt aia care-si iau mereu bataie si nu merita nimic. La fel o fi si cu Loganul.
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bullix @ 19 Sep 2009, 20:04) Daca vor vinde Logan sub sigla Renault, cred ca se vor simti nevoiti sa includa printre dotari cam tot ce ar fi putut pune deja de pe Clio... Reglajul electric al farurilor e numai un lucru din cate puteau fi puse, avand in vedere ca la Clio exista deja din 1998 daca nu mai devreme. De torpedo frigorific nu mai zic. De martorii lipsa din tabloul de bord nu mai zic. Poate o sa gaseasca acum cate un corespondent pentru toate firele care se termina "brusc" sau nu sunt trase pe mufe, desi exista pe cablaj. Si lista continua. Reglaj electric al farurilor cred ca se rezolva, nu m-a pasionat pana acum dar cred ca se face in garaj, daca ai motorasele si un buton specific. Torpedo frigorific e cea mai simpla treaba. Se trage un furtun dintr-o conducte de aer catre torpedo. Pentru perfectionisti se poate adapta sistemul de la Skoda, costa extrem de putin sistemul ala de inchis/deschis aerul in torpedo Martorii lipsa au fost rezolvati (cei de care era nevoie, gen usi deschise, centura, nivel lichid spalare parbriz, etc), tot in garaj, de catre pasionati. Daca le-ar face pe toate astea, noi la ce am mai surubari?! Deocamdata Logan si Sandero au succes pe pietele internationale ca si Dacia. Vorbesc aici de pietele din Europa de Vest. Sa nu uitam ca insusi Franta a adoptat Loganul sub sigla Dacia. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Sep 2009, 19:24) ![]() Cat despre sigla de pe capota, dupa cum probabil ati vazut, si la noi sunt posesori garla care dau jos siglele la Logan si pun d-alea din targ cu Renault. Cred ca ar avea succes si mai mare chiar la noi in tara daca le-ar vinde drept Renault. ![]() Culmea e ca in Ploiesti am vazut un Logan cu sigla VW si in fata si in spate. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Bullix @ 19 Sep 2009, 20:04) Reglajul electric al farurilor e numai un lucru din cate puteau fi puse Aveti o obsesie cu reglajul asta electric ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nici pe mine nu ma deranjeaza reglajul farurilor, dar ma deranjeaza in schimb lipsa impulsului la butonul de deschidere a geamului, precum si alte functii care nu sunt activate: inchiderea automata a usilor la plecarea de pe loc, miscarea stergatoarelor cand dau de stropgel (asta si dacia o are) etc.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@ag02cws: ultima chestie o rezolvi si singur. E drept, s-au calicit la 50 cm de cablu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
aphophis, daca vrei titlu bombastic, baga si „Dacia a fabricat Tondar-uri la Pitesti”, ca sa ne mandrim ca le-am dat iranienilor masinile de-a gata. Nu CKD-uri si alte chestii care pleaca de la ILN in toata lumea.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
aphophis |
![]()
|
asta nu o stiam
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vanzatorul de Iluzii @ 19 Sep 2009, 18:25) In primul rand uzinele Dacia nu vor produce un Renault ci tot Logan, "Renault badged". In ceea ce priveste specificatiile pentru clima rece, daca nu ma insel uzina de la Moscova a produs la inceput din kit-uri expediate din Romania. Deci "kakaia problema?". Stai asa, ca una e sa împachetezi piese de la furnizori in cutie si alta e sa asamblezi pe aceiași banda 5 modele diferite in 4 variante de echipare si 10 specificatii diferite de tara. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa nu ne mai batem capul, ca acest lucru nu se va intimpla, a fost explicat destul de clar ce implica acesta schimbare chiar daca pentru unii este doar o "schimbare de grila fata si sigle"...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
borky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 15 September 06 ![]() |
Pe A1 am vazut deja trailere cu logan cu embleme de reno, insa n-am stat sa fac poze. Nu era nici o diferenta in afara de emblemele fata spate de la ele, deci nu vad de ce ar fi complicat de produs "reno" la pitesti. Pentru amatori pe drumul spre curtea de arges unde pana acum s-au testat scenicurile acum se plimba in draci megane sedane cu embele de samsung sau ce-or fi ele, in nici un caz nu e emblema reno chiar daca la noi se va vinde ca reno cel mai probabil. Toate au numere de probe
|
--------------------
Renault
Symbol
2000 1.4 8V
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Sunt Renault Fluence, cunoscute si ca Samsung SM3 ... Modele care s-au lansat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce-i cu pozele astea? Crezi ca nu le stiam?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai tot spunea alfred de tondarel.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce marca este cel din poza lateral dreapta fata (cu sigla ca un bradut, din reply-ul lui Maskatu)? Interesante faruri. Le vom vedea oare (sau un derivat de-al lor) pe SUV?
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
S-a cam pierdut legatura cu subiectul (din titlu). Va rog continuati numai daca aveti ceva de spus OnTopic / la subiect (titlu + primul post).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:52 |