Vreau sa stiu, -"-
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa stiu, -"-
fullfit46 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Desi nu ai dat nici un fel de date despre masina, credit ... oricum nu poti lua pe masina cat sa-ti stingi creditul, dar nu luai nici daca aveai grija de masina.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca maine ai lichida creditul cat ar trebui sa platesti? daca se poate binenteles, uita-te in contract ce zice de rambursare anticipata si cat e comisionul, daca e.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai luat credit cat mai aproape de pretul platit pe masina (nu ai avut avans mare), este foarte probabil sa nu iei pe ea astfel incat sa rambursezi anticipat totul.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Grija de masina am avut (i-am implementat toate imbunatatirile luate de pe acest forum..sch. iluminat in bord, temporizare sterg., manere interioare vopsite, autocolant intre geamurile laterale, filtru polen, paravanturi..bla bla). Dar am avut grija si de buzunarul meu (filtrele si uleiul cumparat de mine dar monatate in service Dacia), numai ca nu am mai asteptat revizia de 15.000. Prea putin imi pasa de o stampila pe un carnet, masina sa mearga bine. Bineinteles ca piesele ce trebuiesc schimbate la revizii, o sa i le cumpar si o sa i le schimb tot in service.
E o idee buna...voi merge la banca sa ma interesez mai bine, de cat ar mai fi de platit ca sa sting creditul. Sau poate gasesc pe cineva sa preia ratele pe mai departe. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca nu ai fost la revizii e un punct minus. Cosmetizarile masinii sunt un punct minus. Un eventual cumparator tinde sa ia o masina cat mai aproape de cum a iesit din fabrica.
Daca nu ai stampile de revizie cineva poate presupune ca nu ai avut grija de ea. De asemenea poate presupune ca ai facut cine stie ce resoftari, etc... |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
depinde de profilul cumparatorului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fullfit46 |
![]()
|
As fi vrut sa stiu cam cu cat as fi putut-o dat-o ...asa in mare...un pret informativ....nu vreau sa raman cu nimic in plus....doar sa vad daca puteam stinge creditul cu dansa ...si sa ma orientez la o alta masina...prin programul rabla.
Intrebat fiind de ce nu am procedat asa din prima...raspund ...ca mai am un frate si am zis sa ii las lui Dacia iar eu sa imi fac un credit. Acuma am ramas eu cu doua masini...rezulta...2 taxe...2 asigurari...2 revizii...2 impozite si tot asa... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau de fata lui. Depinde si de profilul si fata vanzatorului. Cit de credibil pare in ochii eventualului cumparator. Dar mi se pare prea putin probabil ca cineva sa-si scoata banii pe fanteziile cu care si-a ornamentat masina. Fiecare are fantezii proprii, asa ca pe cumparator il cam doare-n pix de ce "imbunatatiri" face cineva, ba i-ar putea chiar parea inutile si/sau de prost gust. Orice "imbunatatire" e o MODIFICARE. O mul n-are garantia ca nu s-a modificat si ce nu trebuie, sau ca s-a modificat ce trebuie dar cum nu trebuie. Ii dau dreptate lui Roland.
Ca o curiozitate personala: I-a crescut puterea dupa ce i-ai vopsit minerele? daca nu, macar i-a scazut consumul? This post has been edited by corbex: 21 Sep 2009, 11:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu crezi ca ar fi trebuit sa precizezi si ce versiune ii?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fullfit46 |
![]()
|
Parca m-ai conteaza versiunea ? Conteaza doar asa ca sa lungim subiectul cu profilul vanzatorului si cel al cumparatorului. Masina neintretinuta e aia...care are praful de un deget gros pe bord. Si ca sa iti satisfac curiozitatea...benzina si fara AC.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ca sa primesti opinii cat de cat intemeiate lumea ar vrea sa stie pe aici:
- ce tip de credit ai si cat mai ai de achitat la el - inclusiv comisionul de rambursare anticipata - ce model de Logan ai (nivel de echipare) 1.4 benzina si fara AC inseamna probabil Ambiance sau Preference. La amandoua deprecierea e grava, in special cu criza asta ai noroc cu carul daca apuci sa iei 50% din cat a costat noua. Lumea nu mai cumpara masini, e mult mai retinuta cand e vorba de cheltuieli. Mai ales ca nici nu prea ai avut grija sa mergi la reviziile periodice, asta iar ii scade din pret. Vino cu mai multe detalii daca vrei sa te ajute lumea p-aici. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
fullfit46 |
![]()
|
Haideti domnu' ...chiar 3.550 euro pe o masina de 2 ani ?
![]() Daca imi gasiti una ...o cumpar eu ...sa am 3 masini. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da, uita-te si tu pe net sau prin targ cat costa o masina de an, dotari si km ca a ta si vezi pretul pietei. Poti sa ne spui tu ca ai tinut-o si in sufragerie cu tine ca nu are nici o importanta. Daca nu ai carnetul de revizii completat inseamna ca tu ai kilometrii cat casa si i-ai dat inapoi, dupa care ai spalat-o si sters-o pana stralucea si gata masina ca noua... Este doar o teorie ... orice asemanare cu persoane reale este absolut fictiva
![]() L.E. Tu vrei de fapt sa iei pe masina cat iti cer aia la banca, scapi de credit si te-ai plimbat si 2 ani cu masina si acuma vrei sa iti iei alta noua ... Nu prea merge asa ... Vezi sa nu ajungi ca ala din avatarul tau ![]() This post has been edited by bolidu: 21 Sep 2009, 14:19 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi tu, pe timpul lui Ceausescu iti luai o masina, o birjareai 5-6 ani si o dadeai mai scump decit ai cumparat-o.
Nu te-ai nascut in epoca potrivita. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(fullfit46 @ 21 Sep 2009, 14:50) Haideti domnu' ...chiar 3.550 euro pe o masina de 2 ani ? ![]() Daca imi gasiti una ...o cumpar eu ...sa am 3 masini. fullfit46, tu pe ce lume traiesti? Chiar zilele trecute am vazut unul pe la bloc, Laureate 1.6 din 2007 cu vreo 40.000 km, cu 3800. Poate ai noroc sa iei 3500, dar cel mai probabil ai mult de asteptat, pana sa gasesti un fraier sa dea atatia bani pe o masina cheala, ca versiunea conteaza ... mai ai nevoie de un AC, eventual ABS ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sa nu zici ca ai luat masina cu avans zero si vrei sa scapi de credit dupa doi ani...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
fullfit46 |
![]()
|
Hai noapte...pfuuuaa...daca as scoate-o cu 3.500 euro la vanzare...as ramane fara ea in 15 minute...cumparata de voi ...si laudandu-va ca ati gasit un fraier care v-a vandut-o
![]() Bolidu' nu iti fa probleme in legatura cu avatarul....solenza ![]() This post has been edited by fullfit46: 21 Sep 2009, 19:39 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(fullfit46 @ 21 Sep 2009, 13:50) Haideti domnu' ...chiar 3.550 euro pe o masina de 2 ani ? ![]() Daca imi gasiti una ...o cumpar eu ...sa am 3 masini. daca avea AC o dadeai la 4000 cu ceva noroc, asa, o dai la 3000 repede, si la 3500 iti trebuie ceva timp si bulan. De curiozitate cat te asteptai sa iei pe ea? QUOTE(corbex @ 21 Sep 2009, 14:33) Vezi tu, pe timpul lui Ceausescu iti luai o masina, o birjareai 5-6 ani si o dadeai mai scump decit ai cumparat-o. Nu te-ai nascut in epoca potrivita. Solenza nu era pe timpul lui Ceausescu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In primii ani dobanda e procentual (din rata) mare. (suma lunara pe care o platesti e compusa din dobanda, rata efectiva si comisioane. Nu tinem cont de casco aici) Deci ai platit efectiv foarte putin din masina. Multe banci cer o despagubire daca platesti anticipat.
Tinand cont de toate astea, plus de suma mica pe care o iei pe masina, efectiv nu are rost sa o vinzi in acest moment. This post has been edited by Amedeus: 21 Sep 2009, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(fullfit46 @ 21 Sep 2009, 19:38) asta e din categoria " vreau egalitate dar nu pentru catei " uite unde era posesorul de logan..renault.. ! ![]() in caz ca nu stiai in primii astia 2 ani de credit t6u ai platit in mare parte dobanzile si comisioanele creditului si nici alea poate nu pe toate, abia de acum urmeaza sa platestiu masina propriu-zisa ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pina la urma e ambiance sau preferance de 1,4 ca eu tot nu am priceput...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
QUOTE(fullfit46 @ 21 Sep 2009, 20:38) Hai noapte...pfuuuaa...daca as scoate-o cu 3.500 euro la vanzare...as ramane fara ea in 15 minute...cumparata de voi ...si laudandu-va ca ati gasit un fraier care v-a vandut-o ![]() Bolidu' nu iti fa probleme in legatura cu avatarul....solenza ![]() Chiar nu am inteles ce ai vrut sa spui cu solenza dar oricum nu imi bat capul ... pentru cultura ta generala solenza mea si-a facut si isi va face in continuare treaba admirabil de bine si o sa o tin pana cade tabla dupa ea si sa o duc la programul rabla prin 2045 sa imi iau dacia skyjet 5000 pe curent elecric sac ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. mare grije la ala din avatar sa nu iti vina vre-o idee ... This post has been edited by bolidu: 21 Sep 2009, 21:39 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce razi mah... Omu' are masina straina si voi numa' nu pricepeti... On topic, nu poti vinde o masina luata cu credit in asa maniera incat sa-ti acoperi creditul restant, decat poate in ultimul an de credit.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Serje |
![]()
|
Va rog sa ma scuzati ... o sa-ncerc sa nu se mai repete
![]() In ultimu' an de credit si masinaria din semnatura mea o sa valoreze mai mult ca masina lui "straina" ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(fullfit46 @ 22 Sep 2009, 03:38) daca as scoate-o cu 3.500 euro la vanzare...as ramane fara ea in 15 minute...cumparata de voi ...si laudandu-va ca ati gasit un fraier care v-a vandut-o Dream on ![]() ![]() Poti visa cat vrei, nu costa nimic. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
fullfit46 |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 21 Sep 2009, 20:43) In primii ani dobanda e procentual (din rata) mare. (suma lunara pe care o platesti e compusa din dobanda, rata efectiva si comisioane. Nu tinem cont de casco aici) Deci ai platit efectiv foarte putin din masina. Multe banci cer o despagubire daca platesti anticipat. Tinand cont de toate astea, plus de suma mica pe care o iei pe masina, efectiv nu are rost sa o vinzi in acest moment. Doar postarea de mai sus ce a fost on-topic (restul au fost asa de a mai castiga un post in plus) si pe aceasta cale ii multumesc de raspuns. Eu am pus o intrebare, asta nu inseamna ca imi tipa maseaua in gura dupa bani. O sa raman in continuare cu ea, si cu aia mai veche, problema e ca voi plati cate 2 taxe si vroiam sa scap de una. Dar o sa o duc si pe aia prin programul rabla si voi plati 2 rate la doua masini noi. 22 Sep 2009, 09:28: Resized_Copie_a_100_0061.jpg ( Size: 180.58k ) Number of downloads: 241 Iote astea-s ![]() This post has been edited by fullfit46: 22 Sep 2009, 08:28 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Din ce am inteles masina e preferance, ca zicea ca a fost 7100E noua.
Eu zic ca masina ar valora ~4.000-4500E, insa 'problema' este ca momentan nu prea e cerere pe piata, iar cine vrea sa cumpere o masina SH se uita dupa un chilipir. De asemenea sunt si oameni disperati sa vanda masinile din diverse motive si iti 'strica' pretul. Poti sa ceri cat vrei tu pe ea, ideea e ca daca pretul nu e mic nu o vinzi. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
Colegul Fullfit46, economia de piata nu inseamna ca s-au mai deschis 4-5 piete in fiecare oras, ci ca orice marfa valoreaza exact atit cit e dispus cumparatorul sa dea pe ea (cind cumparatorul are de unde alege) sau cit isi poate permite sa plateasca (atunci cind n-are incotro). Toate trotuarele si intersectiile mari din orase fiind pline cu masini de vinzare, ne aflam in primaq situatie. Adica in aceea in care nu tu fixezi pretul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:51 |