nu se opreste ventilatorul
![]() ![]() ![]() |
nu se opreste ventilatorul
pricop andrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 08 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004
- is 06 cnr
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce zice termometru`. Daca tin bine minte are voie sa mearga 10` dupa ce ai oprit motorul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
termocupla
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand e cald afara... se incinge tare motorul... asa ca e normal sa nu se opreasca ventilatorul dupa ce opresti motorul.
Cum zicea colegul, cronometreaza cat timp mai merge ventilatorul dupa ce opresti motorul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aaa acuma inteleg ce zice el
![]() Lasal bre sa merga ca nare nimic ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pricop andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 08 From: iasi ![]() |
poate nu m-am exprimat eu corect, da intro zi am uitat de el si a mers pana m-i s-a descarcat bateria.
am schimbat chestia aia care vine pe ventilator ![]() |
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004
- is 06 cnr
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
da mufa de la senzoru de temperatura cu sprei de contacte
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
pricop andrei |
![]()
|
da care este aia si unde se afla
|
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004
- is 06 cnr
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
daca stii unde este montat senzorul de turatie atunci ajungi la acel senzor de temperatura...este chiar deasupra lui
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:54 |