Sandero spart, butuci sparti
![]() ![]() ![]() |
Sandero spart, butuci sparti
teddyplays |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 2 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Laureate 2009 1.2 16V
|
|||
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
daca platesti casco te duci la asiguratorul tau de casco...ii prezinti problema si normal trebuie sa ti-o faca pe casco...inca o chestie: din cate imi aduc aminte vandalismul nu e inclus in casco standard (asa era la omniasig) ci e o clauza separata care trebule activata preferential.. casco full normal include si vandalismul.
ar trebuii sa se rezolve usor la tine, asigurator , programare service si rezolvat problema... dc nu ai casco, suna la vocea clientului vezi ce zic, apoi in functie de raspuns, o duci in service si o faci..schimbi butuci etc.. |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
teddyplays |
![]()
|
Va spun cum am rezolvat, poate cineva se va confrunta cu o astfel de situatie.
1. Trebuie mers la politie, fac ei poze la masina, dat declaratie, peste cateva zile trebuie sa mergeti sa ridicati o constatare. 2. Se merge la asigurator pentru constatare cu copie dupa polita CASCO, constatarea de la politie si imputernicire de la firma de Leasing. 3. Service Cat despre masinile in Leasing: Toate au de la inceput CASCO, chiar daca polita o ridicati mai tarziu. Sper sa nu aveti astfel de probleme. Bafta! |
--------------------
Dacia
Sandero
Laureate 2009 1.2 16V
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
teddyplays |
![]()
|
E prima mea masina.
Problema era ca, atunci cand am ridicat-o, nu am primit decat RCA-ul. Cand am sunat la Dacia Asistenta mi-a zis o tanti ca ea crede ca CASCO intra in vigoare dupa cateva zile sau ceva de genul. Poate mai dau de alti ghinionisti care sa se trezeasca cu prima masina sparta dupa 2 zile dupa ce o ridica ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Laureate 2009 1.2 16V
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In cazul leasingului proprietarul masinii e firma de leasing pana tu termini de achitat ratele si, eventual, valoarea reziduala si inmatriculezi masina pe numele tau.
Crezi ca aia de la leasing sunt atat de tampiti sa iti dea tie masina fara sa aiba asigurare casco valabila la momentul predarii? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai tocmai asta a zis si el, doar ca putin condimentat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:00 |