probleme semnale.
![]() ![]() ![]() |
probleme semnale.
Dinamo76 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 April 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|||
adysan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 18 December 07 ![]() |
aceleasi simtome le am si la nova mea,dar de ce?nu stiu
|
--------------------
dacia
nova gt
1997+1998
- b-74-awr/b-17-caw
|
|
Dinamo76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 April 09 From: BUCURESTI ![]() |
si ne ajuta cineva cu un raspuns,daca ai rugam frumos?
|
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
- daca te pricepi la electronica si studiezi problema masini avand si schema eletrica (ar fi bine), te poti apuca sa masori cu aparat de masura sa vezi continuitatea circuitelor sau daca ajunge curent in anumite puncte...
- verifica la inceput si partea din spate a tabloului de sigurante, cablaju daca e bun, lipiturile, si papuci de legatura |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
1. Si eu am avut o problema asenanatoare, nu-mi semnaliza decat daca tineam apasat maneta de la blocul de lumini, blocul fiind nou. Remedierea a constat in reglat lamele contact, dar nu recomand sa-l desfaci decat daca esti convins ca e de acolo si daca te pricepi cat de cat.
2. Poti veifica daca la butonul de avarie este bine impinsa mufa, eventul curata si acolo cu spray de contacte. 3. Cand spui ca lovesti tabloul, te referi la blocul de sigurante? Daca da, atunci acolo e problema, ai ceva contacte oxidate sau o siguranta arsa. Obs. Siguranta arsa mai poate din cand in cand sa prezinte continuitate mai ales daca o lovesti.. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Dinamo76 |
![]()
|
Va multumesc mult.Nu prea am notiuni de electrica mari asa,dar voi urma sfaturile voastre.Legat de blocul optic,si al meu este nou nout,deci ramane varianta cu oxidatul etc.Sper sa ma puteti ajuta an continuare daca mai am vreo problema.Merci mult anca o data...
|
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
cum au zis baietii mai sus, vezi butonul de avarie, scoatel afara..
si impinge mai bine mufa care intra in el.. de acolo e problema ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
Johnnyt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
pt Dinamo76, nustiu daca ai rezolvat problema, dar si eu aveam aceleasi simptome. Asa ca m'am invrednicit si am schimbat releul de semnale si nu mai am treaba decat cu mufele de conectare a becurilor semnalelor. Asa ca eu cred ca merita sa incerci si treaba asta. Mult succes |
--------------------
Dacia
Nova
1998 GTI
- OT-01-XCK Dacia Nova... daca o ai nu'ti vine sa o dai. Daca nu o ai... mai bine sa nu o ai...
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
salut. o problema cu semnalul cred ca e putin spun .. cand pun avariile semnalizeaza doar stanga.. trebuie sa pun semnal drepta sa mearga amandoua >>... numai ca.. daca pun avariile si "opresc motorul" se opreste tot ce indica la bord dar motorul inca funcioneaza.. :-?? unde sa pun mana prima data?
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la butonul de avarii , cumperi unul nou si il inlocuiesti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
neaparat nou ?. . sunt adeptul reparatiilor.. oricat de pretentioase sunt !
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
atunci incerca
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
m-am uitat odata la el .. are un fir rosu taiat.... care e faza cu firele care de unde vin si unde duc ?
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
bygy007 |
![]()
|
masoara si daca trebuie lipeste-l cam asa trebuie sa fie legaturile
8 Nov 2009, 12:49: masoara si daca trebuie lipeste-l cam asa trebuie sa fie legaturile This post has been edited by bygy007: 8 Nov 2009, 12:49 Attached thumbnail(s) Buton_avarii_2.jpg ( Size: 71.15k ) Number of downloads: 127 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
DA.. ALA ROSU E TAIAT ! MS PT POZA ... O SA MA UIT SI DACA AM REUSIT CEVA TE ANUNT ! MSMS
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
bygy .. m-am uitat la masina .. nu e asa ...
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
bygy007 |
![]()
|
pai ar trebui masurat butonul la rece sa vezi cum sint contactele
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Schema este pt. Nova sau pt. Berlina cu bord CN?
|
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 |