Planetara sau bieleta?, la fel
![]() ![]() ![]() |
Planetara sau bieleta?, la fel
cmn |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
sa fac si eu un offtopic.: daca se strica ceva la A4..o sa iti doresti sa ai supernova..(experienta varului meu cu opel vectra)
si am si eu o problema..adica nu stiu daca e problema da ma aflu in treaba si intreb: la iesire din toba ..toba e caramizie..in interior nu e neagra ca si alte supernove . vazute. oare am cv porbleme cu catalizatoru; ? sau asa terbuie sa fie? de tras trage...ca si cum am luat-o.. nu pot sa fac o comparatie.. pt. ca nu am mai condus alte supernove.. dar se infige bine..si fuge la fel de bine |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
pt cmn suspenda masina cu rotile fata in aer si apuci cu mainile de roata fata si tragi stinga ,dreapta si sus, jos.daca misca sus,jos pivot uzat are joc ,daca are joc stinga,dreapta cap de la bieleta sau bieleta are joc in burduf ,cazul meu.succes
This post has been edited by liviu242006: 6 Oct 2009, 19:13 |
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
cmn |
![]()
|
Acum vre-o 8 luni am mai facut o verificare la roti, nu aveau joc dar parca tot asa facea la gropi. Am schimbat doar un cap de bara. Altceva ce mai poate fi, ca face urat rau? Faza e ca se aude si la roata stanga si la cea dreapta la fel, acelasi zgomot, plus cand misc de volan stanga-dreapta pe loc se aude un zgomot pe la roti, mai precis pe la caseta de directie. Mentionez ca nu e de la axul volan pt ca a fost recent schimbat.
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
liviu242006 |
![]()
|
8 luni? eu o verific lunar si la mine era acel zgomot cind miscam stinga dreapta dar era de la ax , verifica toate bucsile daca sunt bune atunci posibil caseta directie altceva nu ar avea ce sa troncane nu?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
cmn |
![]()
|
Posibil, desi sper sa nu fie caseta. Caseta ar avea si alte simptome, cum ar fi sa traga stanga sau dreapta, sau etc. Ori pivoti, ori nu stiu. Planetarele practic nu au cum sa bata in gropi. Se poate sa fie din bucsile de la brat?
7 Oct 2009, 18:13: V`ati ambitionat sa nu imi mai raspundeti? Acum imi cer scuze de acest reply dupa reply dar am nevoie de mai multe pareri ceva... This post has been edited by cmn: 7 Oct 2009, 18:13 |
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
liviu242006 |
![]()
|
suspendo si vezi ca degeaba intrebi toti ne dam cu parerea dar doar tu o poti verifica,e posibilsi de la bucsi
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
rulmentii de la flansele de amortizor sau bucsile de la bara stabilizatoare?
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Flansele 40-60 rom bucata, bucsile de la bara stabilizatoare, 15-20 de roni toate 4.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cmn |
![]()
|
Dupa cum spuneam, am fost cu masina sambata la mecanic. A desfacut omu tot, ambele roti si a luat la verificat: bucsi bara, bucsi brat, bielete directie, pivoti. Nu avea nimic joc. S-a uitat si la caseta si a zis ca nu am nici acolo joc. Mi`a schimbat doar bucsile de la bara antiruliu insa zgomotele la denivelari au ramas. Si cand misc de volan stanga-dreapta pe loc tot asa se aude zgomotu ala de parca ar avea ceva joc. Ce poate sa fie ca m-a terminat? Amortizoarele?
Am spus in alt topic despre tamponul de la cutia de viteze care se pare ca e slabit pt ca se misca foarte rau motorul. Am verificat si acolo insa nu pare slabit dar se misca destul de grav. Ma gandesc sa nu fie rupt prin interior pe undeva insa nu cred ca de aici provin zgomotele alea cand dau prin gropi. Ce are de face asa?! |
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Mai strange putin caseta de directie si o sa-ti dispara acele zgomote.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
cmn |
![]()
|
Mecanicu ala cica a strans. Acum nu stiu cat de bine dar oricum cand merg pe drum cu denivelari se simte rau iar pe drum cu gropite mici, ceva gen piatra cubica, mi se simt vibratiile pana in volan
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
neroo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 December 07 From: bucuresti ![]() |
salutare!
si eu am aceeasi problema ......tu cum ai rezolvat-o pana la urma? |
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
eu zic ca de la bieleta de directie face asa
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu zic sa verificati axul inferior volan,daca se simt bataile in volan si bieletele sunt bune, garantat axul este problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Am joc la bileta de directie se scimba bileta cu totul sau numai pivotul?Jocul este de la pivot dar am bieleta conplecta cunparata.Daca trebuie schimbata cu totul imi explica cineva cum se schimba?
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Bieleta de directie nu are pivot,are capat de bara,sau pipa cum ii spun unii...poti schimba capatul de bara fara sa schimbi bieleta dar tre sa te duci la un mecanic bun k tre sa desfileteze pipa stricata si sa tina minte cati fileti desfileteaza k apoi cand monteaza pe cea noua s-o infileteze la fel ptr k altfel mai dai niste bani la geometrie...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:33 |