Problema: Nepotrivire aripi de Iasi pt. Berlina, A mai patit careva si care a fost rezolvarea?
![]() ![]() ![]() |
Problema: Nepotrivire aripi de Iasi pt. Berlina, A mai patit careva si care a fost rezolvarea?
lucifer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Tablele alea de Iasi nu se potrivesc orice ai face... Cele de origine vin mult mai bine pe masina.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Cica de Pitesti nu se mai fabrica de foarte mult timp , pana si dupa astea de Iasi am asteptat o saptamana .
Daca am postat gresit la Diverse si nu la Plobleme Dacia Classic , rog un moderator sa mute acest topic , ca sa nu mai deschid unul identic si acolo , unde se pare ca trabuia sa postez ![]() This post has been edited by lucifer: 8 Oct 2009, 21:38 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
se mai gasesc de uzina!dar costa dublu fata de cele de conex!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
lucifer |
![]()
|
Recunosc ca nu am cautat peste tot , in Vitan deoarece era departe sau la Auto moto velo , am fost doar la magazine mai mici de piese de vand cam orice si de ce sa nu recunosc ca am vrut ieftin , nou si pana la urma prost . Am zis ca economisesc la aripi pt vopseaua metalizata , lac , spritchit si pana la urma .............
This post has been edited by lucifer: 8 Oct 2009, 21:44 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in vitan sunt cele mai mari preturi si cele mai mari tepe!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mai sunt la magazine de uzina inca de anul trecut. Se gasesc numai de conex. Si eu am schimbat una, si a tras-o si ciocanit-o meseriasul o ora sa vina cat de cat. Singur si fara experienta nu o sa reusesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lucifer |
![]()
|
Am fost la magazinul de unde le-am cumparat si mi-au spus ca mi le-ar schimba saptmana viitoare asta daca accepta producatorul schimbul pentru ca le-am grunduit . Se pare ca tot la tinichigiu voi ajunge , ca am fost si am intrbat cat ma costa sa mi le monteze si mi-a spus ca 150 lei , bineinteles dupa ce a ras cand a auzit de piese facute de IASI respectiv Conex .
Dar mai am o intrebare pentru voi , unde sta lampa Lucas sau cum se numeste de pe aripa , la mine pe aripile vechi era o gaura mare si doua mici pentru suruburi , la astea noi e doar gaura mare , nu cumva sunt totusi de alt model ? sau nu conteaza acest aspect , ca la tinichigiu m-am dus pe jos sa intreb . |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
ydaniel |
![]()
|
la model '85 e gaura si lampa se introduce prin presare.la model '95 e gaura si 2 gaurele pt suruburi si la model '99 e doar o gaura ovala-lampa se introduce prin presare.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lucifer |
![]()
|
Atasez niste poze cu aripile si cu gaura respectiva si aptipildul de pe ele .
In prima poza e masina fara aripi si bara , am postat poza pentru a va intreba : ce patesc daca ma prinde Politia cu ea asa , sa pun macar numarul ? ![]() This post has been edited by lucifer: 11 Oct 2009, 22:55 Attached thumbnail(s) DSC00440.JPG ( Size: 125.47k ) Number of downloads: 358 DSC00441.JPG ( Size: 189.37k ) Number of downloads: 331 DSC00443.JPG ( Size: 204.94k ) Number of downloads: 323 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
ydaniel |
![]()
|
alea sunt aripi pt lampa de semnanizare rotunda.model ''85.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Adica cum e in poza. SIGUR se potriveste la far aripa asta, in sensul ... Sigur ai luat modelul corect? Fiind gandita pt modelul cu 4 faruri si ochelari, nu CN3 cum ai tu?
![]() Oricum nu asta e problema. O vopsesti si apoi iei Lucas-ul si il lipesti cu ceva de aripa sa nu cada si aia e... nu e mare branza. EDIT. Pune macar bara la loc si gata, prinde-o in cateva suruburi sa nu pice. Eu am mers asa si in mijlocul bucurestiului si n-a zis nimeni nimic. This post has been edited by Executron: 12 Oct 2009, 23:03 Attached thumbnail(s) nanca_dacia_afis.jpg ( Size: 68.45k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
lucifer |
![]()
|
Am facut poze unei masini ca cea din poza atasata de tine , la gaura pt. lucas e identica , dar in partea din fata nu este, aripile mele au o curbura deasupra semnalului care se continua cu capota , ca o panta , nu ca la cele cu 4 faruri care sunt in linie dar sus , drept .
Am atasat niste poze poate pot fi mai explicit , am mazgalit cu rosu ceea ce vreau sa explic . Maine la 11 sunt programat la tinichigiu , daca nu se potrivesc le schimb la magasinul de piese . Attached thumbnail(s) DSC00422.JPG ( Size: 217.78k ) Number of downloads: 262 DSC00429.JPG ( Size: 199.39k ) Number of downloads: 134 DSC00431.JPG ( Size: 173.14k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Este evident faptul ca nu se potrivesc deoarece la modelul cu 4 faruri capota/aripva din DREPT paralel (oarecum) cu solul, pe cand la modelul CN3 vin rotunjite in fata (pentru a da aspectul de linii mai fluide), ca o curba, cum ai mentionat si tu.
I-ai mentionat expres vanzatorului ca vrei o aripa CN4 si ti-a dat-o p-asta? Daca este asa, ar trebui sa-i dai in cap cu ea. EDIT. Wow ce gaura aveai in aripa.... ![]() This post has been edited by Executron: 13 Oct 2009, 22:40 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ydaniel |
![]()
|
eu ce am zis mai sus:))?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
lucifer |
![]()
|
QUOTE(Executron @ 13 Oct 2009, 23:38) Este evident faptul ca nu se potrivesc deoarece la modelul cu 4 faruri capota/aripva din DREPT paralel (oarecum) cu solul, pe cand la modelul CN3 vin rotunjite in fata (pentru a da aspectul de linii mai fluide), ca o curba, cum ai mentionat si tu. I-ai mentionat expres vanzatorului ca vrei o aripa CN4 si ti-a dat-o p-asta? Daca este asa, ar trebui sa-i dai in cap cu ea. EDIT. Wow ce gaura aveai in aripa.... ![]() Gaura nu era asa vizibila ![]() ![]() Maine , de fapt azi , aflu deznodamantul , sper ca tinichigiul cand m-a programat si a vazut aripile nu s-a inselat . <span class='edit'>14 Oct 2009, 18:24:</span> QUOTE(argon @ 9 Oct 2009, 10:33) nu mai sunt la magazine de uzina inca de anul trecut. Se gasesc numai de conex. Si eu am schimbat una, si a tras-o si ciocanit-o meseriasul o ora sa vina cat de cat. Singur si fara experienta nu o sa reusesti. Ai avut perfecta dreptate , au fost montate debitand material , ciocanite , incalzite cu flacara si sudate sub far pentru a compensa lipsa de material . Va sfatuiesc sa le desface-ti in magazin sa le verificati juliturile si loviturile ! Ca timp ,2 ore a durat . Aripa diin stanga a fost ok , cea din dreapta a fost stramba si dupa ciocanire o sa necesite chit . Multumesc tuturor care au postat in acest topic ! Atasez si cateva poze cu ce a iesit . This post has been edited by lucifer: 14 Oct 2009, 17:35 Attached thumbnail(s) DSC00387.JPG ( Size: 147.16k ) Number of downloads: 122 DSC00444.JPG ( Size: 162.92k ) Number of downloads: 110 DSC00445.JPG ( Size: 199.39k ) Number of downloads: 106 DSC00446.JPG ( Size: 223.06k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cam nasol, dar mai bine de atat nu cred ca se putea, asa imi statea si mie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
@lucifer , eu zic ca sunt destul de ok asezate, am trecut si eu prin operatiunea asta si tot ca la tine sau asezat, asta e, aripi facute pe vapor
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
lucifer |
![]()
|
QUOTE(yon @ 15 Oct 2009, 08:10) @lucifer , eu zic ca sunt destul de ok asezate, am trecut si eu prin operatiunea asta si tot ca la tine sau asezat, asta e, aripi facute pe vapor ![]() Azi am vrut sa montez bara si spuf , nu are gauri date pentru prinderea in laterale a barii , are decat gauri pentru prinderea barii de modelele alea vechi , de mtal si cu flapsuri , maine ii dau gauri daca o tine vremea cu mine . Intrebarea mea pt tine este : si la tine a fost la fel aripa ? |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 13:03 |