Votati pentru masina voastra, Petitie
![]() ![]() ![]() |
Votati pentru masina voastra, Petitie
SANDRINO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
O alta tampenie romaneasca! Piatra cubica e monument istoric. Da cand a fost pusa? La 1900? Sau a fost pusa de Stefan cel Mare?
![]() Din pacate treaba cu votatul in societatea ,,democratica" romaneasca nu prea merge! Sorry! |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Doua aspecte care vreau sa le mentionez.
1. Evit in totalitate acele artere, prefer sa ocolesc decat sa merg pe rahatul ala de drum. 2. Piatra cubica e rustica, e mijto bla bla DAR pusa FRUMOS si ordonat. Trebuie scoasa cea care este acolo si REPUSA calumea sa fie in linie nu cum e acum in valuri si cu gropi f. mari. La fel CUM RESTAURAM MONUMENTE ISTORICE la fel putem mentine IDEEA pietrei cubice, refacand-o si astfel putem imbina utilul cu placutul. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Vezi bucata dintre TVR si Arcul de Triumf...... Sa ramana asa dar sa fie pusa cum trebuie....altfel rupi masina. Si chiar daca nu e monument istoric(sau aproape) E MASINA MEA!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da e plin de gropane pe acolo...imi fac masina muci
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si care e rostul pietrei cubice pe acolo? Sa fie asa ceva doar in centrul istoric pentru trafic pietonal.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai sa "vede lumea ca avem pietre cubice " de pe vremea lu stefan cel mare
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
QUOTE(misu78 @ 13 Oct 2009, 23:42) Vezi bucata dintre TVR si Arcul de Triumf...... Sa ramana asa dar sa fie pusa cum trebuie....altfel rupi masina. Si chiar daca nu e monument istoric(sau aproape) E MASINA MEA! pe sectorul acela de drum mi am luat acum vreo 2 ani cateva injuraturi de la mai multi participanti la trafic.aveam in masina o persoana care doar ce iesise de vreo ora dintr o operatie la ochi si mergeam mai incet.fiind si cu nr de alt judet... mi am luat cam multe claxoane |
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Singura capitala unde am vazut piatra cubica pusa la fel de prost e Sofia.Concluzia e destul de evidenta.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Denivelarile nu ar fi asa problema....nu ati vazut nciodata cum zboara cate o piatra?
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |