DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ajutor...., arunca joja

Dinamo76
post 13 Oct 2009, 17:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: BUCURESTI

Salutare.Revin cu o problema mai delicata si sunt sigur ca ma veti ajuta,cum ati facut-o si altadata.Ami arunca joja si sare tot uleiul,face presiune mare,desi acul nu e la capat[nu prea ma iau dupa ac dar ca idee.]Am mai scos ceva ulei din ea,am curatat tot pe acolo,a mers 2 saptamani super,iar acum a sarit de am ramas si fara joja pe drum.E de segmentat,sau ar fii alta problema?Daca ar fii de segmentat un pret estimativ cu manopera tot,cam care ar fii?Va multumesc anticipat.

This post has been edited by Ov: 21 Oct 2009, 11:19

--------------------
Renault CLIO 1997 - B35HJK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PH-06-BOA
post 14 Oct 2009, 16:53
Post #2

Membru autentic

Faci confuzie intre presiune pe care ti-o arata acul (rampa de ungere)si cea din carter, care e de gaze. Nu neaparat sa scape gaze in carter, si-ti sare joja. Poate sari si la rateuri de diferite intensitati, la fortari serioase in sarcina ( si atunci scapa gaze), poate nu e bine intepenita. Pana-n o suta segmentii, dar ce faci cu camasile daca or fi uzate, daca au guler la partea de sus. Bagi segmanti noi, dar daca uzura e mare la cilindrii, tot vor sta deschisi cand pistonul e sus. Nu ca inainte, dar e.
Masoara si compresia, sa vezi daca e necesar sa schimbi segmantii. Poate sa fie sparti pe piston si cocsati. Luna trecuta am scos unii, cu dalta , si tot nu arunca joja. Ia mai verifica inainte sa demontezi.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
Dinamo76
post 14 Oct 2009, 17:54
Post #3

Membru incepator

Multumesc mult,am sa ma duc la ''doctor'' cu ea sa verifice tot ce mi-ai spus,si sper sa fie ceva minor,sau poate chiar joja aia idioata nu o fii antepenita asa cum zici.Multumesc ptr ajutor.

--------------------
+
volint
post 14 Oct 2009, 19:28
Post #4

membru miserupist

From: Bucuresti (44.45682;26.13879)

Dai chiulasa jos si vezi la fata locului ce e de facut. in cel mai bun caz scapi c-o garnitura de chiulasa si simeringuri de supape schimbate.

--------------------
Dacia / Mitzu Nova GTI / hautlandăr 2000 / 2011 - B-22-YFL /
Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
+
Dinamo76
post 17 Oct 2009, 11:00
Post #5

Membru incepator

Salut din nou.Am fost cu ea la doctor si e de segmentat si tot ce include pe acolo,una peste alta 10-12 milioane,poate si mai mult daca e si pompa de ulei etc.An acest caz masina se vinde sau schimb cu tico.Merci oricum pentru ajutor.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 12:44
Forum Renault