ajutor...., arunca joja
![]() ![]() ![]() |
ajutor...., arunca joja
Dinamo76 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 April 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Faci confuzie intre presiune pe care ti-o arata acul (rampa de ungere)si cea din carter, care e de gaze. Nu neaparat sa scape gaze in carter, si-ti sare joja. Poate sari si la rateuri de diferite intensitati, la fortari serioase in sarcina ( si atunci scapa gaze), poate nu e bine intepenita. Pana-n o suta segmentii, dar ce faci cu camasile daca or fi uzate, daca au guler la partea de sus. Bagi segmanti noi, dar daca uzura e mare la cilindrii, tot vor sta deschisi cand pistonul e sus. Nu ca inainte, dar e.
Masoara si compresia, sa vezi daca e necesar sa schimbi segmantii. Poate sa fie sparti pe piston si cocsati. Luna trecuta am scos unii, cu dalta , si tot nu arunca joja. Ia mai verifica inainte sa demontezi. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Dinamo76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 April 09 From: BUCURESTI ![]() |
Multumesc mult,am sa ma duc la ''doctor'' cu ea sa verifice tot ce mi-ai spus,si sper sa fie ceva minor,sau poate chiar joja aia idioata nu o fii antepenita asa cum zici.Multumesc ptr ajutor.
|
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Dai chiulasa jos si vezi la fata locului ce e de facut. in cel mai bun caz scapi c-o garnitura de chiulasa si simeringuri de supape schimbate.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Dinamo76 |
![]()
|
Salut din nou.Am fost cu ea la doctor si e de segmentat si tot ce include pe acolo,una peste alta 10-12 milioane,poate si mai mult daca e si pompa de ulei etc.An acest caz masina se vinde sau schimb cu tico.Merci oricum pentru ajutor.
|
--------------------
Renault
CLIO
1997
- B35HJK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:44 |