Consum mare dacia sport
![]() ![]() ![]() |
Consum mare dacia sport
Lucian MC |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
problema poate fi si de la jigloarele alea "noi". Mergi la cineva sa itit regleze carburatorul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
drumuri scurte + vreo defectiune= consum mare, merge si cate unul
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Pai carb la reglat un unchi si defectiuni nu cred ca are
Are taicamiu dacie break reglata de el si ia8 % si e si mai grea ca asta si are pe spate dreapta probleme cu sabotii(e infranata tare) Metode de redus consumul ca disper nu detin benzinarie |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
jigloarele astea noi de "carfil" tind sa fie niste gunoaie. cauta pe undeva niste jigloare mai vechi. Cat despre alte metode... viteza economica la Dacie e ~80km/h, mers intins, accelerare uspara pana la schimbarea unei trepte superioare (nu cum fac eu I talpa 3000rpm, a II-a talpa 3000rpm, a IV-a, aici am deja 50) fara plecari in viteza si fara turatii mari. Altceva nu stiu... poate te lamuresc colegii mai bine
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:39 |