cat timp se incarca o baterie pe redresor?
![]() ![]() ![]() |
cat timp se incarca o baterie pe redresor?
cristianrobert |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|||
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
pei lasao si tu pana incepe sa fiarba,daca nu ma insel,pana incepe mare grija ca daca o lasi mai mult se poate strica!(cel putin eu asa fac)
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.610 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Redresorul e reglabil? Daca da, 6,6 amperi pentru 10 ore daca e complet descarcata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
pai in cartea tehnica scrie ca la inceput daca acumulatorul este descarcat rau baga mai mult si spre final scade pana arata 0 incarcatorul are un ampermetru care scrie ca nu este precis dar se informa cand nu mai incarca,eu am pus bateria aseara pe la 9 pe hol si azi la 8 indicatorul imi arata ca nu mai incarca si am scos-o dar nu am pus-o pe masina sa vad cum merge ,bateria asta care am incarcat-o este de rezerva nu am folosit-o pana acum.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.610 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, inseamna ca a avaut timp sa se incarce corect. Dar ca recomandare incearca sa mergi 1luna cu o baterie si 1 cu alta, ca daca sta degeaba se si autodescarca se si sulfateaza mai repede.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cristianrobert |
![]()
|
ok multumesc pt raspunsuri
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Cu un curent egal cu a zecea parte din capacitatea ei, timp de 10 h.
Nu neaparat sa o folosesti, dar de incarcat, odata sau de doua ori pe luna, trebuie. Daca curentul de la redresor e mai mic, va necesita un timp mai lung de incarcare, dar daca e prea mare , dauneaza cu atat mai mult, cu cat e mai mare. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:10 |