Spray Turtle Wax - Bord CN - Dacia 1310. Este bun?, Sa folosesc sau strica bordul?
![]() ![]() ![]() |
Spray Turtle Wax - Bord CN - Dacia 1310. Este bun?, Sa folosesc sau strica bordul?
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
folosesc de vreo 5 ani...si e f bun.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Am luat unul am spalat bordul cu spuma activa pentru bord l-am uscat bine am dat cum scrie la prospect de la 15 cm si in continuu nu am dat in puncte sa nu ramane urme am lasat 30 secunde am sters cu carpa uscata de bumbac apoi cu carpa putin umeda cum scrie si sincer arata ca nou si nu e unsuros sau cremos sau aspect jegarit+miroase frumos bordul am luat de lamaie. Miroase mai bine ca AmbiPur-ul.
Acum sa vad si eu daca imi strange praf pe bord si cum se preteaza. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 13:51 |