Portiera sofer
![]() ![]() ![]() |
Portiera sofer
kdf |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Schimbi limitatorul de deschidere a ușii.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
daca tot s-a deschis topic despre usi, am si eu o problema legata de acest subiect... am observat ca usile au inceput sa se lase si ca nu se mai inchid chiar bine... acum 3 ani jumate cand am luat-o, dadeam relativ usor cu usa sa se inchida bine, acum trebuie sa dau un pic mai tare... si am observat ca au putin joc daca le smucesc sus-jos, atunci cand sunt deschise.... are cineva vreo idee care ar putea fi remedierea problemei mele?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bolțuri tocite, sau canalul bolțurilor tocit. Nu prea ai ce să faci. Încearcă să mai gresezi cu vaselină sau spray degripant. Singura soluție este să schimbi bolțurile și balamalele. Cu alte cuvinte, mai bine le lași așa si incerci sa le "mentii" in starea actuala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:56 |