facultati..., ... de toata pleazna
![]() ![]() ![]() |
facultati..., ... de toata pleazna
tase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
muta-te cit mai ai timp.
sanatosi la cap nu par a fi doar daca au cine stie ce clauza tembela prin nu stiu ce contract |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Spune-le sa-si deschida si o casa de schimb valutar cu cursul asta si iti spun eu ca or sa fie plini de clienti. Eu unul as bate drumul de la Bucuresti ca sa le vand niscai euro la cursul asta
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mergi la decan si intreaba de ce este magaria asta.
Nici nu ma mir. In urma cu vreo 3 ani la facultatea din Suceava s-a trecut de la plata taxei de scolarizare din $ in E. Nu a putut nimeni sa faca nimic cand s-a intamplat magaria asta cu toate ca contractele erau semnate pt plata in $. Va da-ti seama ce castiguri au avut unii din ,,capii di tuti capi". E Romania si n-ai ce face, se face o lege si cu buna stiinta tot cei care au facut-o o incalca. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
chiar daca sunt poli, acum imi trec prin minte doar organe din anatomia... animalelor. Ce tupeu si dementa...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:26 |