cele mai bune pneuri?, 165/70 13
![]() ![]() ![]() |
cele mai bune pneuri?, 165/70 13
BogdanDen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
- B-03-DDD
|
|||
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Aha!Iarna iti faci car si vara ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
teste adac
vara: http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...urcePageID=8762 iarna: http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Wint...urcePageID=8762 magazine de anvelope on-line: iarna: http://www.google.com/search?hl=ro&rls=com...tare&lr=lang_ro vara: http://www.google.com/search?hl=ro&rls=com...tare&lr=lang_ro alte teste: vara: http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/index.html iarna: http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/index.html |
--------------------
...
...
...
|
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
pirelli
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat in primavara niste Michelin Energy E3B1 pe 13'', de care sunt foarte multumit. A fost o intreaga cearta despre tara de provenienta aici si nu am ajuns la niciun rezultat. Dupa jumatate de an si mai mult de 10.000 km tot am o parere buna despre ele.
This post has been edited by bnedea: 23 Oct 2009, 09:17 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Marian23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 July 08 ![]() |
Salutare! Are cineva idee ce tip de anvelope sunt Rotex w2500 m+s? Are si simbolul fulgului de zapada. Pe site -ul oficial este descris ca fiind tip all season, dar pe alte site-uri apare ca pneu pt iarna.
|
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu la solenza am Debica Navigator All Sesons 165/70/13 si sunt super multumit si vara si iarna.Am ramas uimit pe zapada cat de bine s-au comportat.
La munca pe Logan MCV am cauciuce de vara iar cu zapada asta , cum era zapada mai mare de o palma ramaneam intepenit ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
metrix, aceleasi cauciucurei am si eu pe a mea...am trecut de nameti cu brio.Adica eu coboram din masina sa-i ajut pe altii sa-si scoata masinile din nameti ( si masini straine buey
![]() ![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(Marian23 @ 28 Dec 2009, 17:04) Salutare! Are cineva idee ce tip de anvelope sunt Rotex w2500 m+s? Are si simbolul fulgului de zapada. Pe site -ul oficial este descris ca fiind tip all season, dar pe alte site-uri apare ca pneu pt iarna. Daca au fulgul de zapada sunt de iarna. In privinta marcii, eu nu am auzit de Rotex. Probabil prietenul gogu te va lamuri. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Marian23 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
In special anvelopele de firma! Daca nu-ti permiti, cauta pe forumuri si cumpara second-hand de la membri. Iarna asta am facut o super-afacere cu GY UG7-ca noi la un sfert de pret cu tot cu jante. Persoana vanduse masina dar pastrase anvelopele. Si pentru vara mi-am gasit niste Continental. Secretul e sa nu te grabesti!
This post has been edited by Trofin Liviu: 4 Jan 2010, 00:10 |
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Eu iti recomand ce am eu:
Falken Sincera SN 828, vara sunt excelente. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
parerea mea,daca ai bani ia cauciucuri noi all-sezon,daca ai mai multi bani ia de iarna macar pe fata iar la vara ia-ti de vara !daca nu,.......
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Marian23 |
![]()
|
Multumesc pt sfaturi! am pe spate unele all season, destul de tocite iar pe fata am rotex de iarna. am mers ieri si azi pe camp, pe unde nu s-a bagat plugul pt zapada si va puteti da seama um era... zapada, gheata si astazi mult noroi. n-am avut nicio problema de aderenta! rotex-urile s-au comportat excelent! nu le fac reclama, dar sunt extrem de multumit de ele. la frane bruste, pe pamant inghetat, au derapat cele de pe spate dar pe fata n-am avut nicio problema! oricum, multam' fain pt sfaturi!
|
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
Marian23 |
![]()
|
revin si spun ca, dupa asa o iarna in toata regula, pneurile rotex se descurca formidabil! n-am rams impotmolit nici macar o data, cu toate ca am circulat si in oras si pe drumuri neasfaltate si pline de zapada. le recomand cu caldura,oricui!
|
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Mariane acelasi model de guma il am si eu doar ca se numeste altfel /:) si scrie Made in Austria /:) , am trecut iarna cu brio , tin bine si trag bine .
mai putin pe gheata ! |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu pe masina am 165\70|r13 Debica Navigator all season pe toate 4 roti cumparate noi am cu ele cam 8.000 de km foarte bune se comporta excelent si pe zapada si pe ploaie nu ma lasat cel mai mult imi place cum se compoarta pe zapada
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Am și eu navigatoare pe mașină și nu știu pe unde mergi tu, Dan, dar pe Solenza mea nu se compară cu gumele de iarnă de la Hankook.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici un all-season , indiferent de marca / model / pret , nu se va comporta mai bine decat niste anvelope dedicate anotimpului respectiv ! Adica nu vor fi mai bune iarna decat niste anvelope de iarna decente si nici vara fara de unele de vara .
Iarna nu ai destula aderenta cu ele si nu sunt destul de moi , iar vara fac zgomot prea mult , aluneci la curbe , cresc consumul , franarea cu blocarea rotilor este criminala cu ele , pt ca sunt moi la temperaturi mari ale carosabilului . Care sunt cele mai bune pneuri ? Nu exista asa ceva , este ca Mos Craciun sau blonda inteligenta , este un fel de Mecca al anvelopelor . Intr-o viata de sofer poate vei ajunge la cateva anvelope "dragi" , dar asta va tine strict de experienta fiecaruia . Prima regula este ca anvelopele sa fie in concordanta cu anotimpul respectiv , de iarna pt iarna , de vara pt vara . Apoi ideala este anvelopa care ti-o PERMITI . Ca MERITA sau nu o anvelopa un anumit pret , depinde de tine , cat vrei sa tii masina , cat mergi cu ea , cum mergi , ce asteptari ai de la ea . Am intalnit multi care nu au pretentii sa iasa iarna cu ea din localitate si nici prin oras , asa ca nu are rost sa incerc sa-i conving ca merita sa-si cumpere anvelope de iarna , sa dea vre-o 2 mil macar pe 2 si apoi in fiecare an inca 100-120 ron pe schimbatul lor . Testele care sunt pe net sunt si le citim cu totii sunt influentate si la ei de spagi si interese , asa ca nimic nu mai este "sfant" . Pe multe masini din afara , pe care sunt testate au ABS , au alte greutati si puteri , deci normal ca si anvelopele se comporta diferit fata de cum se comporta pe masinile noastre , fara ABS , cu greutate sub 1 T si cu puteri destul de mici . Normal ca pe o masina de 100 - 120 CP merita sa bagi banii in niste anvelope "sportive" si performante , fata de ale nostre care sunt supuse mereu la gropi , suprafete f proaste , multe stau in parcare saptamani/luni fara sa fie miscate , soferii le verifica de 3 ori pe an presiunea din ele , nu au parte de o curatare si "dressing" corespunzator la spalatorii ... Deci sunt muuuulte aspecte in cautarea anvelopei "perfecte" ! Eu stiu ca mai sunt cateva topicuri tot despre anvelope si daca ai fi cautat le-ai fi gasit , astfel incat eu NU mai scriu si aici ce anvelope am avut de-a lungul timpului si nici nu mai rog pe altii sa scrie . daca vre-un moderator e pe faza , l-as ruga sa combine topicurile , pt ca informatia sa fie stransa intr-un singur topic ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Marian23 |
![]()
|
QUOTE(shake @ 15 Feb 2010, 00:46) Mariane acelasi model de guma il am si eu doar ca se numeste altfel /:) si scrie Made in Austria /:) , am trecut iarna cu brio , tin bine si trag bine . mai putin pe gheata ! pe gheata toate se descurca greu. ma bucur oricum ca am gasit niste gume de care sa fiu pe deplin multumit |
--------------------
Dacia Logan 2
Ambiance
2013
- TR ** ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:44 |