dublu sau nimic, ce inseamna
![]() ![]() ![]() |
dublu sau nimic, ce inseamna
am. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
||
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
![]() Spune-mi ca glumesti. De obicei inseamna ca pici de pe berea aia. This post has been edited by bucatzel: 20 Oct 2009, 14:40 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Brazilia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
Ma mai gandesc....iti dau un raspuns sigur maine.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
cate beri tre sa dau la dublu sau nimic????????
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ați făcut primul pariu pe o bere (1). Să zicem că tu ai pierdut. Deci ai să-i dai o bere adversarului (1).
Apoi îl provoci la dublu sau nimic. Dacă acceptă, mai faceți un pariu. Dacă tu pierzi al 2-lea pariu îi dai lui două beri (2 - dublu). Dacă el pierde nu-i mai dai niciuna (0 - nimic). Ce studii ai? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pre-natale
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
și 2. Cu cine votezi?
|
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la asta cred ca se poate raspunde cu orice candidat din lista, ca-i acelasi lucru
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(am. @ 20 Oct 2009, 23:48) cate beri tre sa dau la dublu sau nimic???????? Deci, cate beri tre' sa dai? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
am. |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 20 Oct 2009, 14:53) Ați făcut primul pariu pe o bere (1). Să zicem că tu ai pierdut. Deci ai să-i dai o bere adversarului (1). Apoi îl provoci la dublu sau nimic. Dacă acceptă, mai faceți un pariu. Dacă tu pierzi al 2-lea pariu îi dai lui două beri (2 - dublu). Dacă el pierde nu-i mai dai niciuna (0 - nimic). Ce studii ai? deci trbuie sa ii dau in total adversarului 3 sau 2 beri? sun clasa a 4. ![]() |
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Probabil pe beri ai ajuns a 4-a...
|
--------------------
-
-
|
|
am. |
![]()
|
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce nu știu?
|
--------------------
-
-
|
|
am. |
![]()
|
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu-i dai niciuna ca la varsta aia nu aveti voie alcool. Bine era daca nu aveau voie parintii in anumite momente....
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu sunt clasa muncitoare.
Răspunsul e mai sus, dar dacă nu-l pricepi înseamnă că e mai bine să nu-l aflii... |
--------------------
-
-
|
|
am. |
![]()
|
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe frigul asta va arde de suc?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
am. |
![]()
|
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Mai bine pui pariu pe litri de vin fiert sau palinca!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
clasa a patra zici? Daca pierzi trebuie sa-i dai 16 optimi de bere, daca castigi trebuie sa-i dai 14x0 beri.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
am. |
![]()
|
ziceti ca ma asteapta omu cu berile!!!!!!!!!! serios
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
bucatzel |
![]()
|
Io zic s-o dai la mica intelegere cu el... ca poate si el ii repetent
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ei, cum e?
Spune drept, te-a convins celalalt sa-l imprumuti cu niste bani ca sa iti poata cumpara berea pe care ti-o datora? Si daca da, cum ti-i inapoiaza? Dublu sau nimic? ![]() Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ha ha, dar el ce zice? Partea adversa cate zice ca trebuie sa-i dai ?
![]() Pe ce ati batut pariu ? (care a fost contradictia?) This post has been edited by fost membru: 20 Oct 2009, 15:53 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Simplu: ii datorezi 5 (cinci) beri daca el castiga. Daca tu castigi ii datorezi doar 3.
Ps: nici macar o boaba de engleza nu stii? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Du iu spic inglis?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
bucatzel |
![]()
|
Am supus aceasta problema unui lung si complicat proces de gandire exhaustiva, si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- in cazul in care pariul original a fost pe o doza de Timisoreana, ii dai doua doze de ce bere o fi la oferta. - Daca pariul o fost pe un Becks, ii dai doua de Ursus si un Noroc. - Daca ati facut pariul pe o doza de bere fara alcool, ii dai una slab alcoolizata (De ex. becks green lemon) si o sticla de lapte. - Daca marca berii nu a fost specificata, declari pariul nul si neavenit, si ameninti cu conventia de la Hamburg. - Iar daca pariul o fost pe o sticla de doi litri de Neumarkt, iei o sticla de Unirea si o beti impreuna pe marginea santului care tocmai l-ati terminat de sapat. Si data viitoare invata-te sa nu mai pui pariuri asa complicate. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
am. |
![]()
|
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:35 |