Limuzina lor de 6000 de lire, (adica 6641 euro :D)
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limuzina lor de 6000 de lire, (adica 6641 euro :D)
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am vazut si eu emisiunea asta ieri pe Discovery
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si eu, d'aia am pus filmuletul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Oricum e trasa de par faza cu 6000 lire un S-classe impecabil, fara nicio problema tehnica, electrica, sau fara uzura in interior, avand in vedere ca in urma cu 7-8-9-10 ani o asa masina era 70-80 de mii de euro.
De asemenea nu cred ca nu se simte diferenta fata de varianta noua, care e mai mare, mai dotata, mai eleganta. Insa un S-Classe modelul vechi ramane o limuzina, si la 10 si la 20 de ani vechime. In Anglia, fiind o piata relatyiv inchisa (pt ca au volan pe dreapta) nu mai cumpara saracii europei masinile, deci SH-urile sunt chiar ieftine acolo. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prețul e surprinzător pentru România, unde SH (vorba vine second, că majoritatea rablelor vin din Germania cu 2-3 proprietari în spate deja) se vând toate rablele la prețuri mari. Și tot aici lumea se vaită de depreciere...
În UK nu prețul de achiziție la un SH e problema, ci cota asigurărilor pentru acea mașină... Între Acel S Class și ultima generație NU sunt diferențe majore pentru un pasager. Însă în România, unde Maybach-ul e condus de proprietar, iar în spate sau bodyguarzii, ce poți spune... În UK pe piața SH se vând în general modele japoneze... Cum la noi e groapa nemțiilor, la ei e groapa Japoniei... Se importă foarte multe mașini SH din Asia. ------------------------------------------------------------------------------ Sper ca defuncta emisiune Fifth Gear să revină sub un alt nume (spre deosebire de aluzia de 2 lei de acum) și în alt format, iar Johnny să abordeze ca până acum, astfel de subiecte. Dacă dispar ceilalți prezentatori, e și mai bine. This post has been edited by C a t a l i n: 22 Oct 2009, 10:09 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 22 Oct 2009, 09:46) Oricum e trasa de par faza cu 6000 lire un S-classe impecabil, fara nicio problema tehnica, electrica, sau fara uzura in interior, avand in vedere ca in urma cu 7-8-9-10 ani o asa masina era 70-80 de mii de euro. http://www.pistonheads.com/sales/1227624.htm http://www.pistonheads.com/sales/1290189.htm |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.641 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sunt si pe autovit multe care se vand in jur de 10 mii de euro chiar si mai putin... si avand in vedere ca au volan pe stanga mi se pare ca au pret corect...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@MihaiD - nu contest ca nu exista oferte, insa nu cred ca sunt impecabile din punct de vedere tehnic, fara nicio problema electrica, fara urme vizibile de uzura, cu totul functional si fara a fi nevoie sa bagi bani in ele (adica asa cum explica tipul in film). Probabil modelele ieftine au nevoie de ceva investitii.
Edit: @sorin1983 - tocmai am aruncat un ochi pe autovit, preturile pentru una intreaga incep de pe la 10.000E, in zona aia de pret sunt masini cu ~160.000-200.000km (declarati), insa numai vazand farurile ingalbenite imi dau seama ca masinile au 300.000+, nici nu trebuie sa ma mai uit la alte detalii. Normal pe partea de caroserie/linie stau excelent si la 1.000.000 km, insa mecanic mai au probleme care se rezolva scump. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 22 Oct 2009, 11:21 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
la 200.000 km e ca noua, am vazut c-klass din 2000-2001, alea crem de pe taxi de la nemti cu kilometraj din 7 cifre.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar o masina din aia te ingroapa daca ai grija de ea si o intretii...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:48 |