deschidere usi spate
![]() ![]() ![]() |
deschidere usi spate
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.684 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asa e si la Logan. E normal.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pff cam jenant sa dea naiba au facut reducere la o parghie de fier, ma rog, doua parghii...ms de info!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da si numai la logan si sandero este "reducerea" asta.Te-ai mai suit si in alte masini sa vezi daca este la fel inainte sa comentezi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
bai scuze ca am comentat, am inteles ca e la fel si la alte masini. probabil din ratiuni de securitate. doar ca mie unul mi se pare absurda treaba asta. nah si tu acum, sunt fost detinator de solenza, acolo nu era asa, era doar sistemul de deschidere din interior, comutai un pin si gata... pe de alta parte, eu fiind mai din mediul rural am prieteni doar cu masini in 2 usi si acolo nu exista aceasta dilema. salutari la mangalia!
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cum se face pentru a remedia acest "feature"?
eu am logan si ma enerveaza foarte tare ca usile spate trebuiesc deblocate manual inainte de a trage de clanta. Gabone, daca afli ce si cum, ma bag eu si facem si loganu meu si sandero-ul tau ![]() QUOTE(bobo77 @ 6 Nov 2009, 21:51) Eu m-am suit in 206 si nu face asa; m-am suit si in 307 si tot nu face. Nici BMW seria3 nu face asa. Deci fuck dacia ![]() This post has been edited by free_fiber: 26 Nov 2009, 20:15 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai urca si in alte masini si mai vorbim
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la 307 e mereu inchis da stie UCH cand tragi de maneta sa deschida usile
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista alte masini in afara de BMW
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
gastorro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 27 September 15 ![]() |
Sotia are un Sandero 1.6 HiFlex/2009 si usile din spate nu pot fi deschise decat daca
deblochez din butonul cu 'lacatzel' din bord, indiferent de pozitia parghiilor din cantul usilor. Practic, pargiile alea n'au nici un rost ! Eu am un Megane2 si pasagerii (de pe bancheta din spate) n-au nevoie de ajutorul soferului ca sa iasa din masina. Banuiesc ca acest 'feature' e din software insa Sandero are senzori de viteza/miscare asa ca nu inteleg de ce nu l-au programat ca la Megane unde cand treci de 30Km/h toate usile se blocheaza iar cand opresti, fiecare usa poate fi deschisa din interior chiar daca nu s-a auzit/avut_loc deblocarea generala ("clank!"); Iar in caz de accident sa se deblocheze odata cu airbagurile) |
--------------------
Renault
Megane2 facelift 1.4 16v K4J740
2006.12
- CYO-274
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E Sandero I nu avion, nu există superlock. În manual e explicată corect procedura la siguranță copii.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 20:02 |