Accident Dacia 1310, Va rog sa-mi dati cate un sfat !?!
![]() ![]() ![]() |
Accident Dacia 1310, Va rog sa-mi dati cate un sfat !?!
N.Aurel |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996/Berlina
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand da search/uite-te dupa topicuri unor oameni care au avut probleme similare cu ale tale, sigur gasesti in ultimele 2-3 pg ale acestui forum.
In al doilea rand, cum iti va confirma si Tudor, suma propusa initial e doar inceputul unei negocieri (din pacate). Cere agentului constatator sa-ti emita PE HARTIE SEMNATA calculul (uzura, coeficienti) conform careia a ajuns la suma de "12-13 mil". Ei sunt obligati prin lege sa-ti emita aceste acte, daca nu raspund penal. Pe de alta parte, sincer sa fiu nu mi se pare atat de neraparabila masina. Depinde cum stai cu timpul, daca iti permiti sa alergi sa iei piese de unde gasesti mai ieftine. Cu niste piese de la dezmembrari cred ca ai rezolva mult mai OK, DAR nu luam in considerare varianta. Tinand cont ca-ti repari masina pe raspunderea obligatorie a celuilalt conducator, exista norme strice in ceea ce priveste despagubirea. Tu te poti duce la orice service sa ti-o repare si trebuie sa mergi in instanta unde proprietarul masinii + asiguratorul vor raspunde solidar pentru dauna ta (nu recomand). P.S. Dar ce s-a indoit Dacia ta, loganul ala vad ca a rezistat mult mai bine impactului. P.S. In general pe Dacia 1310 cam atat se da la Asigurari, poti sa mai incerci sa mai scoti... 2-3 mil in plus, dar la 25 de mil sigur nu vei iesi. This post has been edited by Executron: 7 Nov 2009, 20:12 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Have no fear. Cu 1200-1500 ron s-ar putea sa iti repari masina. Cu mult mai mult nu o sa scoti de la asigurari....cam atat valoreaza masina ta in conceptia lor. Hai ca poti.....
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
N.Aurel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 November 09 ![]() |
Va multumesc pentru sfaturi
![]() O sa-mi fac un calcul sa incerc sa o repar (de la dezmembrari) Va tin la curent ! |
--------------------
Dacia
1310
1996/Berlina
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un var de-al meu a avut un accident vara asta cu o Dacie 1310. A dat frontal intr-o alta dacie. Aripile, bara, farurile, capota toate au trebuit schimbate.
A iesit la 1500 RON si a vost vopsita masina integral in banii astia. Deci se poate... Bafta! |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca trebuie sa o repari. In niciun caz nu ajungi la 40-50 mil, sa fim seriosi! Dupa cum sta roata, lonjeronul nu e afectat, cred ca te incadrezi in bani. Mai suporti si tu o parte daca e nevoie, oricum iesi mai bine.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:17 |