stergatoare
![]() ![]() ![]() |
stergatoare
bogdanelkva |
![]()
|
||
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sa le dai jos si sa le vopsesti ?
![]() Chiar este o problema tehnica ? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
cu ce fel de vopsea?
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
vopsea mata dupa aceea se tine la cald .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
merci
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit la fel ! Este din cauza substantelor din lichidul de parbriz . De-a lungul anilor a atacat vopseaua si a decojit-o . Problema este ca a ramas pe metal un praf , care tot mananca metalul si pana nu il cureti complet , nu va rezista vopseaua !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
oare la toate solenza este problema asta ? Bineinteles ca si la mine arata ca dreaq cojite, dar eu mai am si alta problema , stergatorul din dreapta are joc si in mer il ridica vantul vreo 10 cm
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
si la mine e la fel, trebuie schimbat ansamblu
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Si la mine s-au cojit dar le-am frecat bine cu sminghel si dupa le-am aplicat o vopsea si acum arata beton.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
la mine,ma impresia ca stergatorul stang nu apasa destul de tare pe parbriz..cum as putea sa l tensionez mai mult?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
cu 2 buc patent, rasucesti bratul stergatorului, ridici bratul, un patent in mana stanga unul in mana dreapta, pe cel care este spre baza, spre masina, il tii fix si il rasucesti cu cel de sus, ala dinspre lamela stargatorului, pana gasesti o pozitie in care sterge bine, spor
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 23 Nov 2009, 22:38) si la mine se miscau........aveau un joc mare si daca le reglam sa meraga pana sus unde trebuie nu coborau jos de tot...si invers si am desfacut ansamblul si se vedea clar unde era jocul. si le0am sudata acolo si acuma sunt ....perfect |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
alta solutie de reglare nu exista???in afara de sudura si schimbat tot ansamblul??si la mine la fel cand face cursa stergatorul si bate vantul le misca destul de mult...
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
ori sudat ori schimbat cu altu nou
altfel de reglaj ...... nu o sa gasesti nimic sa fie bun si sa tina |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Eu le-am curat cu un smilgher si apoi am dar cu un spray cu vopsea metalizata (albastru azur)
Dupa urmatoarea vizita la spalatorie va comunic cum au rezistat. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
sa no speli cu HCl...
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
ce dimensiuni au stergatoarele?am pus de 16 inch si sunt cam mici parca..voi de cat puneti?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Eu am pus de 19 si tot sunt mici.Asa ca ale tale de 16 sunt foarte mici cred.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
eu am pus mai mari,parca de 19 si se atingeau intre ele,pe la jumatatea cursei,si se rupeau..cred ca 18 sunt ideale...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu am avut de 19 si se loveau intre ele. Cele de fabrica sunt de 18. Eu am valeo, am dat 30 de lei pe ele, sterg de n-ai treaba cu ele.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
eu am unul de 19 si unul de 18 si merg perfect.nu se ating intre ele
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am pus de 19 si nu ating intre ele, sterg perfect...Alca ...
A sudat cineva acea bucsa care provoaca jocul stergatorului de la sofer? |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
gabislz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 11 December 08 ![]() |
Eu am desfacut mecanismul ce seamana cu un paralelogram ,am scos siguranta de la bucsa din partea stinga si am vazut ca aveam 2 feluri de joc :unul in bucsa si celalalt intre axul bucsei si tija de antrenare.Am slefuit axul si i-am pus un fel de bucsa dintr-o tabla foarte subtire din inox ,apoi am verificat daca se mai misca . Cum jocul asta era eliminat am sudat capatul de jos,mai bine zis am dat doua afturi de sudura si am fixat tija de antrenare .Am montat totul la loc ,am fixat stergatoarele si acum e totul ok . Nici nu stiti ce probleme imi faceam ca nu se gaseau mecanisme pt stergatoare pe la magazinele de piese auto.
|
--------------------
solenza +
renault11GTL
1985
- is-xxx
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesant ... Cu prima ocazie cand prin un weekend liber, dau o fuga la curte si desfac mecanismul. Cred ca se poate face si un mic tutorial pentru cei ce doresc sa remedieze problema si sa nu mai dea banii pe un alt mecanism, care, va face la fel cu timpul.
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
da cum faci ca stergatorul sa apese mai tare pe parbriz?nu e destul de tensionat bratul stergatorului de la sofer si nu mi sterge ca lumea..?nu prea am inteles ce mi a spus alinush mai sus.la mine stergatoarele de tip flat nu sterg ca lumea(mai ales dimensiunile mai mari),nu fac contact pe toata suprafata ,doar dimensiunile mai mici merg mai bine...
This post has been edited by rratzoiusexos: 15 Dec 2009, 17:47 |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mie mi se pare foarte clar ce a zis, dar se aplica pentru cazul in care lamela stergatorului nu calca drept pe parbriz.
Pentru ce vrei tu, ridici stergatorul si il mai curbezi putin, poate merge. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
pai eu vreau sa apese mai tare pe stergator,ca raman zone unde nu exista contact intre stergator si parbriz..eu ma gandeam la arcul ala de la bratul stergatorului daca mai trebuie tensionat/detensionat
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
FuNnYSLZ |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 February 10 From: Braila ![]() |
Salut toti solentzarii de pe forum.Sunt mai nou pe forum dar va urmaresc de cateva luni si am citit pagini intregi cu probleme solenza si nu numai si ma bucur ca exista acest forum si va felicit pe toti.Am si eu o slz clima 2003 si am si eu cateva mici probleme la ea dar am sa le iau e rand si normal,fiecare la topicul specific.Acum daca tot suntem la stergatoare as dori sa-mi spuna si mie cineva cum as putea sa fac ca sa stearga mai sus,ca nu se duce cel de la sofer pana aproape de cheder
![]() |
--------------------
solenza
clima
2003
- BR09GSD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:14 |