Sony firmware
![]() ![]() ![]() |
Sony firmware
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Să-l întreb ... e banat și nu poate răspunde.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai zi-i sa-si faca o clona ceva
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu vrei sa baneze tot judetu????? pt sony.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
"Place the 17 meg .bin file on a usb/flash drive inside a directory called sony_dtv turn on your XBR4 and stick in the flash drive... the TV will do the rest (you will get on-screen messages)."
De la http://www.austech.info/electronics/14252-...d-firmware.html Si am observat ca e oarecum plin netul de asa ceva, la o cautare pe google dupa "update firmware lcd sony" http://www.avforums.com/forums/lcd-televis...televsions.html http://www.remotecentral.com/cgi-bin/mboar...hread.cgi?18030 http://www.avforums.com/forums/lcd-televis...e-firmware.html http://esupport.sony.com/US/perl/swu-downl...d=4784&os_id=25 http://www.avforums.com/forums/lcd-televis...g-firmware.html http://www.avforums.com/forums/lcd-televis...g-firmware.html (astea cu LG ca idee doar) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Nov 2009, 15:00) the TV will do the rest corect e "the TV will rest". |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si mai corect e "will rest in pace".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
parca vad ca a luat versiunea cu meniu in araba, chineza, greaca si ebraica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
naspa...mai ales in greaca...veche....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca vrea sa-l soneze...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu, de exemplu, am un bug la vierra al meu. Se rezolvă cu apdeitu' de fărmuere.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Corect e sa-l 'soneasca'
![]() ![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Pe sony?
![]() Nu cred că se mai poate rezolva prin niciun firmware bug-ul lui sony! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Repooooooort! Atac la persoana, antireclama pe fata
![]() ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
corect...ca eu am 2 de sony.....trebuie banat ptr. antireclama
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Nov 2009, 16:11) la ce iti foloseste ? Păi îmi folosește la următorul lucru: din specificații văzute pe net, cică are PIP, da' PIP așa cum înțelege tot omu'. Din manualul televizorului însă, și din specificațiile văzute pentru cele aduse la noi, are "Stop cadru PIP pentru întreruperea instantanee la cele mai importante scene" ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa vezi daca are 2 tunere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
Râdem noi dar la modelul meu oare se poate face update de firmware?
Am panasonic viera TX-32LX70P. Am căutat pe net dar nu am găsit. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
E banat si panasonic?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
@klaus, nici nu mă interesează să aibă două tunere. PIP cu două tunere e cel cinstit, de la mama lui. PIP/PAP cu tunerul și o sursă externă e o găselniță de marketing din ultima vreme, pe mine coafându-mă și aia pentru că am digital de la UPC și m-ar interesa un PIP mic cu tunerul să văd când mai încasează steaua/dinamo câte un gol în E.L. de ex.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:50 |