A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
![]() ![]() ![]() |
A returnat firmei de leasing Mercedesul,, dar "tunat" cu piese de Dacie!
MadHawk1 |
![]() ![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stii ce rau imi pare ca au pagubit firmele de leasing si asigurari?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Bre, nu e vorba de asta dar dupa ce ca e un hot ordinar
![]() ![]() Asta se incadreaza perfect la categoria "gandire cu premeditare"! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce e prost?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Mai intrebi????
![]() Tu, sa fii in locul firmei de leasing, n-ai cauta si in gaura tevii de esapament starea masinii, avand in vedere cat costa? ![]() Iar in ceea ce priveste "tepele" date asiguratorilor, asta nu e un motiv de bucurie/nepasare! Pierderile lor le platim noi toti,platind polite din ce in ce mai scumpe! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 12 Nov 2009, 21:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si io as face leasing la un x6 sa-l am pe mana cateva zile sa vezi ce fel il rup in doua prin toate drumurile de tara off road,porma hai baieti luati masina ca nu mai am bani .
Un prieten a facut asa ceva cu un seria 6 ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
fara roti |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 7 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
vand carburator de dacie pt mercedes ml
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Da' motor, n-are nimeni? Ce sa te mai complici cu jumatati de masura!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
fara roti |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 7 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vrei la schimb motoru de ml doar ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
fara roti |
![]()
|
nu vreau motor de ml...ca sunt strugurii acrii..
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Da' di ce nu bre?
"Pitzi dai seama" ce ar iesi? Ca la americani unde pe dinafara poate sa arate normal (in cel mai fericit caz) daca nu ca o cazatura ruginita, dar care "iti da fum" intr-o fractiune de secunda de la calcarea acceleratiei! ![]() Si ce te-ai mai distra apoi cu "sumaherii"!!!! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Sotul unei prietene lucreaza intr-un service de camioane si ne povestea o faza de genul asta. Un individ cu o betoniera din aia imensa nu a mai avut bani sa plateasca leasingul, asa ca a returnat masina. Ba chiar le-a dat si un bonus: o incarcatura de 12 mc de beton intarit.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Adica au spart oul kinder?
![]() Ce jegosi! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
in ele era o plua ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
am si eu o intrebare. Da bancile este proaste? Adica le dai masina si gata. pa apa nu mai ai datorii la ele?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 12 Nov 2009, 22:54) Bre asa vorbesti de fata cu Diana? ![]() Fii gentelman ce piula mea! ![]() 12 Nov 2009, 22:57: QUOTE(aphophis @ 12 Nov 2009, 22:55) am si eu o intrebare. Da bancile este proaste? Adica le dai masina si gata. pa apa nu mai ai datorii la ele? ![]() NU Nu scapi asa usor. Firma de leasing incearca sa vanda masina iar diferenta de pret tot contractantul trebuie sa o acopere. This post has been edited by MadHawk1: 12 Nov 2009, 21:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cei de la leasing acum vor echilibra profiturile cu pierderile si vor vedea ei daca mai merita sa faca afaceri cu romanii.Si aia cu rent-a-car cam la fel patesc.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Duca-se, ca si asa s-a umplut tara de masini...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si prostii cumpara masini recuperate de leasing, masini cu kilometri putini... si cred ca fac o mega afacere... cand ajung acasa vad ca de fapt au luat un trabant andarcavar....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 12 Nov 2009, 23:07) Pai de ala vorbeam! Cat de prost sa fii sa faci o tampenie ca asta? ![]() QUOTE(Markos @ 12 Nov 2009, 23:09) laei la sepepe, ca e banca, ca e socetate de leasing sau de asigurari, le zice la toate simplu: "obiectiv" ![]() Bre, Nea Zorba, intr-o zi o sa ai pe cineva pe constiinta care o sa moara de ras! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 12 Nov 2009, 22:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acum realizez ca istoria cu tiganul ala care si-a luat in leasing un Passat acum cativa ani, dupa un an nu a mai vrut sa plateasca ratele, cei de la leasing cand au recuperat masina cu 156000 de km in bord, nu e chiar asa departe de adevar.
Pe de alta parte, nu le plang eu de mila firmelor de leasing, cum nici ei nu-mi plangeau de mila mie cand le ceream procura pentru deplasarea in strainatate si nu imi dadeau pentru Moldova si Ucraina. Daca luam un autocar in leasing pierdeam o groaza de profit numai din gaselnita asta. Si daca iti iei un Logan in leasing la care se busesc injectoarele, prost sa fii sa-l dai inapoi reparat. ![]() LE: am corectat, daa? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 12 Nov 2009, 22:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Cu piesele substituite se scot ei de la dezmembrari ca sunt o gramada de masini noi care nu mai puteau fi vandute dar au plonjat in Dambovita contra dauna totala.Ca sa nu imi spuneti ca deja au facut necesarul/comanda de piese de origine nu de producator ca sa puna la punct flota de epave in vederea vanzarii.
This post has been edited by bulan: 12 Nov 2009, 22:30 |
--------------------
a
b
c
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Sunt oameni care fac paguba doar de dragul de a face.Am fost cu un sofer sa luam 2 camioane din Belgia si cand am dormit la hotel daca nu as fi fost eu el ar fi facut praf camera pe motiv ca i s-a parut scump lui 150euro/noapte.Oricum ca sa nu moara de ciuda ca nu ii pagubeste pe aia s-a sculat peste noapte si a dat drumul la apa calda/rece la chiuveta/cada la maxim pana dimineata.
|
--------------------
a
b
c
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 12 Nov 2009, 23:22) ![]() QUOTE(bulan @ 12 Nov 2009, 23:38) Sunt oameni care fac paguba doar de dragul de a face.Am fost cu un sofer sa luam 2 camioane din Belgia si cand am dormit la hotel daca nu as fi fost eu el ar fi facut praf camera pe motiv ca i s-a parut scump lui 150euro/noapte.Oricum ca sa nu moara de ciuda ca nu ii pagubeste pe aia s-a sculat peste noapte si a dat drumul la apa calda/rece la chiuveta/cada la maxim pana dimineata. Si era sanatos la "mansarda"? ![]() ![]() De "romanisme" din astea cred ca nu o sa ne vindecam nicio data! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:46 |