adresa yahoo, nu merge sa fac cont
![]() ![]() ![]() |
adresa yahoo, nu merge sa fac cont
turturel |
![]()
|
||
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai unde incerci? nu aici?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Probabil ai apasat tu ceva aiurea. Mai incearca odata, poti sa-ti faci linistit cont pe yahoo, fara sa platesti nimic.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aia cu parental control parca apare daca bagi o data de nastere de minor
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate ii ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pe cuvantul meu de nu m-am uitat de fiecare data sa nu apas ceva aiurea. la data de nastere am scris anii 1980, 1970, 1085, etc. acum am incercat direct cu 1950..barem sa fiu pe la varsta a 3a. a mers...gata..am rezolvat buba. va multumesc pt ajutor. am folosit linkul dat de markos..daca la mine nu a vrut.
![]() p.s. am 24 ierni. se poate inchide. multumesc. dau report acus. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, dupa ce am incercat sa te ajutam ne dai report???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
turturel |
![]()
|
nu mei..mi-am dat eu report ca sa se deleteze topicul. voua va multumesc ca m-ati ajutat.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:46 |