imi intra apa in DACIE! in portbagaj si prin fata
![]() ![]() ![]() |
imi intra apa in DACIE! in portbagaj si prin fata
Claudiu AG 05 KJN |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 15 November 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) Amy__021.jpg ( Size: 356.62k ) Number of downloads: 1120 |
||
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Chederele parbrizului si capotei spate.Verifica daca mai etanseaza.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
in fata...ar putea fi din mai multe cazuri...si la portbagaj altceva in afara de cheder nu vad ce ar fi...asta daca nu cumva ai capota spate stramba...sau eu stiu..
bafta ! |
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
In portbagaj poate intra si din cauza chederului de la luneta?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
nu vad ce treaba ar avea chederul lunetei cu intratul apei in portbagaj...
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
da, si din cauza chederului de la luneta. patita de mine. dar la mine intra pe acolo doar daca o spal. din ploaie nu intra niciodata.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
QUOTE(bodytzu @ 16 Nov 2009, 00:12) Acolo se fac mici gaurele care le vezi doar cand ai sa schimbi chederul. Sau poate pe tabla care se vede intre chederul de la parbriz si cel de la portbagaj fostul proprietar a mascat niste gauri pe acolo cu ceva silicon, vopsit ... iar cu timpul se cam exfoliaza incat sa intre apa. Daca nu vreti sa puneti chedere noi (inca se mai gasesc fartec pe piata) ca sa vedeti adevarata problema, atunci luati silicon negru si bagati pe sub chederele unde aveti probleme. |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Salutare.
Da , se poate sa intre si pe la chederul de la luneta , intra apa pe polita din spate , polita care are cateva gauri ce comunica cu porbagajul si astfel apa se infiltreaza in porbagaj. Daca masina e mai batrana si nu a stat in garaj(mai ales daca a stat in soare si in frig) chederele se intaresc si nu mai etanseaza bine si intra apa pe la ele , chiar daca in interior exista un santulet de scurgere (ai obserfat ca la parbriz in fata se pun 2 plastice sub cheder , pe acolo e santuletul) intra apa si in masina .Solutia este sa schimbi chederele , eu la a lui tata (dacie 1980) am schimbat toate chederele (parbriz , luneta , usi , portbagaj) si nu mai da picatura de ploaie in interior .Bafta |
--------------------
-
-
-
|
|
jews |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 June 07 ![]() |
la dacia mea am observat ca in portbagaj apa patrundea printre garnitura de cauciuc care etanseaza blocul optic de caroserie. Incearca si acolo. Bafta
|
--------------------
Dacia
1310L
1998
- PH-09-BVD
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
multumesc am sa incerc dar daca se mai intampla ceva va tin la curent
![]() ![]() This post has been edited by Claudiu AG 05 KJN: 17 Nov 2009, 17:14 |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
gabryel21 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 April 09 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu. Imi intra apa in fata (atat parte sofer cat si pasager), in portbagaj, cat si in praguri, unde se aduna destul de multa apa (am facut o gaura in fiecare parte, in prag, ca solutie); de vina sunt chederele si cauciucul de la blocurile optice. Deh, asta-i Dacia. Trebuie schimbate toate iar la blocurile optice, intre cauciuc si tabla... se umple cu vaselina vascoaza acel spatiu.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 05 KMS
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Vaselina cam floscaieste cauciucul, am facut eu asa la fostul chedere de la parbriz, recomand mai degraba siliconul.
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Boy @ 19 Nov 2009, 08:21) Vaselina cam floscaieste cauciucul, am facut eu asa la fostul chedere de la parbriz, recomand mai degraba siliconul. ms ms oricum nu aveam de gand sa bag vaselina ![]() pana la urma la vara am sa mi achizitionez o dacie mai intretinuta ca a mea, poate si cu ceva piese originale pe ea...si ma apuc de treaba atunci... multumesc oricum pt sfaturi poate o sa i fie cuiva de folos! |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
Daniel M. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 September 05 From: Timisoara ![]() |
Salut,
La mine nu etansa chederul de la stopul stanga... se aduna o balta frumusica in portbagaj. Dupa ce am strans stopul mai bine pe caroserie, am rezolvat problema. This post has been edited by Daniel M.: 14 Dec 2009, 10:48 |
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
QUOTE(Daniel M. @ 14 Dec 2009, 10:47) Salut, La mine nu etansa chederul de la stopul stanga... se aduna o balta frumusica in portbagaj. Dupa ce am strans stopul mai bine pe caroserie, am rezolvat problema. QUOTE(Merced @ 15 Dec 2009, 23:26) Sper ca jantele alea o sa le faca "baietii" cum trebuie sa arate pana iesi cu ea pe drumuri, da? ![]() Claudiu, nici rabla mea n-are rugina unde ai tu. Si rabla mea e terminata rau de tot. Ca si in cazul meu, si in cazul tau cea mai buna idee, daca esti pasionat de 1300, e sa cauti una in stare [mult mai] buna. Si pe a ta o poti pastra de piese eventual. Vad ca esti argesean, daca esti din Pitesti, da-mi un PM si poate aranjam o intalnire cu doua rable ruginite. ![]() la mine nu i asa! imi intra pe undeva pe la cheder! |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
daca ai sa scoti chederul ai sa vezi ca marginea tablei in care se baga chederul este in anumite locuri mincata de rugina ,pe acolo intra apa,baga acolo silicon.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
QUOTE(cristianrobert @ 16 Dec 2009, 21:24) daca ai sa scoti chederul ai sa vezi ca marginea tablei in care se baga chederul este in anumite locuri mincata de rugina ,pe acolo intra apa,baga acolo silicon. stai linistit..nu e nicio gaura..cu 3 luni in urma am curatat..fusta spate..si am spalat faruri, stopuri etc..nici macar rugina nu am ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
atunci pune i geamuri termopan
![]() |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
as vrea yo:)) da nu de la geam e problema...problema e de la cheder...cred..in dreapta se prelinge pe stalp...iar in stanga la fel..si pe sub pedalier..o sa pun si ceva poze..mai recente..
daca aflati cate ceva sau mai stiti...tineti-ma si pe mine la curent ca totusi..nu vreau s-o las asa..(masina) ![]() This post has been edited by Claudiu AG 05 KJN: 14 Feb 2010, 21:34 Attached thumbnail(s) Imag002.jpg ( Size: 192.84k ) Number of downloads: 643 Imag001.jpg ( Size: 225.31k ) Number of downloads: 692 Imag004.jpg ( Size: 334.41k ) Number of downloads: 615 |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Pe la kederul de parbriz se prelinge la pedalier.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ai pus superglue la cheder , mare greseala ai facut caci ai facut mai rau . Singura solutie este schimbarea chederului cu unul nou , eu asa am facut la batrana lui tata (o dacie din 1980) si nu a mai plouat inauntru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
sa schimb chederu
![]() ![]() acum am alta problema..legat de motor: cam scartaie..cand e la relanti..si cand merg usor se aude putin scartait pe la roti cred dar nu am idee ce scartaie pe la motor...si face asa in mersul lui (normal) nu cand il ambalez ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
alex-mun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.115 Joined: 14 October 06 ![]() |
Apa se scurge pe sub cheder , nu trebuie sa il lipesti , din contra jos la la degajare tre sa pui un tubulet micut, , oricum daca el e in stare proasta intra pe langa el, de asta se recomanda schimbarea chederului
|
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:01 |