dilema
![]() ![]() ![]() |
dilema
g3org3lll |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 44 Joined: 27 July 09 From: tulcea ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1996
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În carnetul de service și garanție al mașinii, la prima revizie, adică la 1000 km, se strânge.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
g3org3lll |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 44 Joined: 27 July 09 From: tulcea ![]() |
deci trebuie sa o strang, mai astept si alte pareri,lumea e mare,mersi oricum
![]() |
--------------------
dacia
1310
1996
|
|
andreybazatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 20 May 09 From: deva ![]() |
din cate stiu eu la 1000 km trebuie stransa nu te lua dupa unu si dupa altu ca nu trebuie stransa. nui adevarat strangeo
|
--------------------
Dacia
1310
1985 Sageata albastra
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
si eu am strans-o, dar ai grija cat; nu pune prelungitor mare si trage cu toata forta
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cheie dinamometrică n-avea la aprozar, sau cum?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Se strange 100%
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Obligatoriu se strange , dar de cineva priceput si numai cu cheie dinamometrica si nu se strange oricum ,exista o anumita ordine de strangere si inainte se slabeste putin .Cei ce ti-au spus ca nu se strange nu sunt "mecanici" dar , de , e dacie , si ne mai vaitam ca nu merge , ca se strica ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Normal ca merge si fara ca doar e dacie nu ? Tocmai din acest motiv sunt unele dacii cum sunt de sau saturat proprietarii de ele caci merge si fara .Am vazut odata un tractor ce mergea in trei roti ar fi bine sa incercati si la dacii poate va reuseste.
|
--------------------
-
-
-
|
|
krapcarasu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
da. asta e ordinea.
Eu știam că se strînge după cca 500 km (asta nu înseamnă că după 1000 ar fi vreo pb). Sunt unii mecanici care nu mai restrîng chiulasa...o strîng de la bun început mai tare. Asta nu însemnă că e bine sau indicat |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:22 |