probleme la directie, imi trage dreapta...
![]() ![]() ![]() |
probleme la directie, imi trage dreapta...
danezu_pitesti |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 11 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|||
nmarinae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 19 May 08 ![]() |
mergi si regleazati unghiurile la roti pt ca le-ai dat peste cap. Masina este posibil acum sa iti si toceasca cauciucuri si in plus poate sa iti distruga si sispensia. REglarea unghiurilor nu este foarte scumpa , estimativ 60 ron
|
--------------------
Dacia
1310Li
- AG-30-BIM
2000 Renault Megane Estate 2 1.5 DCI 86cp 2008 - Meggy
|
|
danezu_pitesti |
![]() ![]()
|
mersi...asa ma gandeam si eu dar...acu nam bani ...ka saptamana viitoare trebuie sai fac si itp,dar ma duc cu un baiat kre cunoaste...oricum ma gandesc ca cand o sa o suie p rampa
![]() |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
reglaje unghi fuga gresit = viata ta si a altora in pericol
fugi repede si regleaza unghiul ca viata ta si a altora valoreaza mai mult de 60 lei, nu te zgarci la directie frana si viata. |
--------------------
Dacia
Logan/1310
- SB 99 OOO
2005/2000
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
60 lei?:| mie astia de la autosoft mi-au luat 110 pentru unghi ,si nici nu mi l-au facut ca lumea rotile sunt drepte,cad perpendicular pe asfalt , imi trage foarte putin dreapta dar am observat ca imi face cauciucul de pe drepta zdrente
![]() |
--------------------
dacia break
1310 CLI
- B 83 VKY
2000
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Exact d-asta eu le reglez singur.Pentru ca sunt niste marlani si niste nemernici si isi bat joc de tine.....cu atat mai mult cu cat e Dacie si cu cat esti mai tanar.Cauta prin posturile lui PH-06-BOA ca a explicat de N ori cum se face.
|
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
danezu_pitesti |
![]()
|
![]() ![]() 21 Nov 2009, 20:46: asa si stiti cumva cum sa dau jos parasolaru...ku ce solutie,ca sa lipit de geam,si nu vreau sal pun p ala nou peste el...daca fac o treaba sa o fac ca lumea... ![]() This post has been edited by danezu_pitesti: 21 Nov 2009, 20:46 |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Daaaa, ce mare chestie daca omori 2-3 "fraieri" atata timp cat manelele urla si tu esti smecher.
Pana una alta, ai face bine sa pui mana si sa scrii cum trebuie daca tot vrei sa ne comunici ceva. Cat despre parasolar, te paste o munca migaloasa daca e lipit bine.Incearca sa tragi incet de el ca sa se rupa in bucati cat mai mari, altminteri pierzi ziua pe langa el.Un cutitas sau ceva ascutit cu care sa poti racai n-ar strica.Atentie sa nu zgarii geamu prea tare. Spor la treaba! |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
XphaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
Eu am dat jos folia de pe luneta cu peria de sarma in timp de 30 minute, dar nu recomand pentru ca se distrug acei elementi conductori de caldura. Eu am facut chestia asta pentru ca mi-am montat aeroterma la spate + ca deja nu imi mai mergeau decat 3 (Geamul nu se zgarie si mi-a mai ramas doar 1 singur element pe mijloc functional
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
- B xXx ACC
1986 / 2009
|
|
danezu_pitesti |
![]()
|
[Daaaa, ce mare chestie daca omori 2-3 "fraieri" atata timp cat manelele urla si tu esti smecher]
![]() dc sti sa conduci nu omori pe nimeni si asta cu directia a fost o problema des intalnita la vechile noastre dacii...doar no sami scape drak volanu din mana <span class='edit'>23 Nov 2009, 10:38:</span> la mine e parasolaru fata...ma gandesc sa ncerc si cu diluant akm nush...cat despre directie o bag in service sami regleze unghiu de convergenta...akolo au aparate si tio regleaza bine...nmi mai bat capu ku ea...si cu maxim 5 sute o rezolv ![]() This post has been edited by danezu_pitesti: 23 Nov 2009, 10:42 |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca de acum nu postezi corect romaneste, se va sterge topicul cu totul.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Mergi linistit la service si dupa hai inapoi pe forum sa te plangi ca n-au facut treaba buna.
![]() Cat despre parasolar, nu rezolvi nimic cu diluant.Cu diluant dai eventual daca a ramas lipici pe geam dupa ce ai dat jos folia. PS:ai cadou si-un report. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
danezu_pitesti |
![]()
|
ma dar nu se mai face cu ata reglarea unghiului de convergenta...
![]() dupa ce o duc la service va spun ce mia facut la ea...singur nu cred ca pot sal reglez vam zis cat priveste parasolaru nu se ia e lipit ca lumea de parbriz,e totuna cu parbrizu,nam vazut asa ceva...nu cred totusi sa strice diluantu la ceva,asa ca incerc cu diluant ![]() |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
danezu_pitesti |
![]() ![]()
|
pana la urma am fost la service si cu 500 mii
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:16 |