Problema tablou sigurante
![]() ![]() ![]() |
Problema tablou sigurante
mihaimmm |
![]() ![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|||
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Daca n-ai scurt pe undeva le poti pune linistit ca nu vei lua foc.Totusi, cauta sa pui cum e din fabrica....partea proasta e ca la ce sigurante fabrica astia tare m-as mira sa fie corect calibrate.
Bafta! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
mihaimmm |
![]()
|
pai tocmai de asta le schimb, ma gandesc sa nu am scurt pe undeva, pentru ca de o vreme mi se tot ard becurile in general de la luminile de intalnire, si am impresia ca sigurantele nu sunt puse cu amperajul care trebuie.... de asta as vrea in primul rand sa le schimb pe toate, conform schemei, adica, ideea e sa corespunda amperajul cu shema gasita aici pe site.
De exemplu, din cate imi amintesc, prima siguranta din tablou arata ca si cum ar fi de 25A la dacia mea, insa observ pe schema ca ar trebui sa fie de 15A. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
1A nu conteaza deloc la problema cu arsul becurilor sint 2 cauze 1 tensiune mare ,2 becuri de proasta calitate
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Sau daca pui halogene atentie sa nu pui mana pe ele.Grasimea ajuta la arderea lor.Totodata farurile sa fie fixate bine caci zdruncinelile ajuta la scuturarea filamentului.
Ar trebui sa masori cu un multimetru cat iti incarca alternatorul. Verifica si revin-o cu detalii. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Am pus sigurantele conform schemei, doar ca unde trebuiau de 15A am pus de 16A.
Am observat ca la releul de faruri aveam o siguranta de 25A in loc de 8A. Nu cred sa fie asta problema , insa in caz de e astaq problema ar trebui sa se arda siguranta, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
alexinho_87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 January 10 ![]() |
nu este o problema daca pui o siguranta de 15 A inloc de una de 16A. Eu am facut la fel la siguranta care alimenteaza semnalizarea,stergatoarele si cesul
|
--------------------
dacia
1310
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:43 |