PROBLEMA CUTIE VITEZE(Cred)!, sunet diesel uzat
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA CUTIE VITEZE(Cred)!, sunet diesel uzat
DanMAxx(MS09BGD) |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2008 Ambiance
|
|||
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
ar suna oarecum a rulmenti de arbore primar dar nu bag mana in foc,cad despre bec,nu are nici o legatura cu ,cutia de viteze dar poti demonta consola aia de la frana de mana si sa scapi de o grija
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O fi acel zgomot tehnologic care se intilneste la multe lgn si reno-uri...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
posibil, dar acel zgomot se aude cu motorul la relanti,nu in sarcina
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
DanMAxx(MS09BGD) |
![]()
|
pai chestia ii ca azi,mergand cu masina,la peste 100 nu se mai aude zgomotul acela.sau cel putin nu l mai auzeam eu.dar cel mai tare suna in treapta 4.si dupa cumn am spus,cand apas ambreajul ,sunetul dispare complet.o sa merg saptamana asta la un service cu ea,deoarece trebe sa mi schimb distributia,si atunci,cu treaba asta, sper sa remediez si problema asta,sper doar sa nu ma usureze de prea multi bani
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2008 Ambiance
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai zici ca masina e iesit a din garantie, deci a trecut de 120 000 km. Nu ar fi normal sa fie chiar un sunet de diesel uzat, avand in vedere ca masina e.... diesel si uzata? Asta daca nu e zgomotul specific de la ambreiaj....
In plus, K9K euro 4 au un zgomot specific de la recalajul de injectoarelor. Asta insa cred ca trebuia sa-l sesizezi pana acum. This post has been edited by einstein1984: 23 Nov 2009, 08:45 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DanMAxx(MS09BGD) |
![]()
|
Pai pana acum nu am avut sunetul acela.a aparut din senin.si masina are 60000 km.:)si nu pot exact sa descriu sunetul acela,dar cu siguranta nu ii un sunet normal de logan disel,nici macar un sunet de o masina cu peste 200000km,
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2008 Ambiance
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ar putea fi si din diferential, ca astea de pe logan nu dau in branci.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DanMAxx(MS09BGD) |
![]()
|
o sa postez cand o sa merg la service cu ea.saptamana aceasta.lit distributie ptr dci .ce imi recomandati?nu l vreau pe cel mai ieftin,dar nici pe cel mai scump.ceva mediocru.cat costa si cam cat costa manopera.mersi
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2008 Ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |