Frana de mana, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Frana de mana, Probleme
don_racom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Nu cred ca vei gasi buton separat,ca sa poti inocui.Cred ca alt levier ptr. frana de mana e singura solutie.Si in plus,din cauza ca tot plasticul manerului e turnat,nu prea ai cum sa-l pui pe cel ,,nou``...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiam ca exista kituri de tuning interior care schimba cu totul aspectul franei de mana . Totusi pe SLZ nu a desfacut nimeni manerul franei de mana ? La LGN am vazut un kit de la Momo instalat si arata interesant si nu cred ca a fost aplicat desupra celui stock , ci inlocuit .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact asta ma gandeam si eu. "Totusi pe SLZ nu a desfacut nimeni manerul franei de mana ?" Trebuie sa fie o metoda.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:03 |