[VAND] Mp3 BLAUPUNKT!, S U P E R P R E T
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Mp3 BLAUPUNKT!, S U P E R P R E T
K L U |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 25 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) mp26.jpg ( Size: 43.25k ) Number of downloads: 408 |
||
--------------------
Skoda
Octavia
2003 1.9TDI Don't worry,I'll be back!
|
|||
K L U |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 25 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
Se integreaza foarte bine la Laguna 2 si Megane 2 datorita iluminarii albe cu taste rosii
PRET NOU: 170RON |
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
pai e foarte bine daca merge pe laguna ca asta caut dar cum ramane cu comenzile la volan si display ?! stiam ca la blaukpunct nu trebuie adaptor ele mergand pe sistemul masinii dar daca trebuie?! se gaseste adaptor?! iti ofer 200 ron daca imi dai toate datele necesare despre si unde gasesc adaptor de display , da ca este cazul, si fa te rog niste poze cu mufele din spate unde intra ca eu stiu ce mufe am multumesc frumos
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / Privilege
- BR - 61 - ELA
|
|
K L U |
![]() ![]()
|
Bongiovi: NU stiu ce sa-ti spun referitor la comenzile de volan si display,oricum pe langa mufele de alimentare si boxe mai are si alte mufe pe spate,nu stiu in ce masura o sa reusesc sa le fac poza ca mi s-a stricat aparatul
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
K L U |
![]() ![]()
|
165RON
|
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
K L U |
![]() ![]()
|
S-a dat
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:17 |