Motoare pt Nova
![]() ![]() ![]() |
Motoare pt Nova
gybbam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu i-am montat un motor cu 6 cilindrii în linie, dar inițial nu a încăput, așa că l-am comprimat, și acum am 6 cilindrii în S.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
![]() Desi, ideea cu montarea injectiei este buna, chiar fezabila, daca nu inutila. Eu am ajuns la concluzia ca nu merita osteneala. Motorul original, cu carburatia originala, bine pus la punct, este suficient |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 24 Nov 2009, 10:56) Eu i-am montat un motor cu 6 cilindrii în linie Eu am montat unu cu 8 clindrii in zig-zag. La mine a incaput. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda...eu cand l-am comprimat pe al meu. n-a fost presa de buna calitate, motiv pentru care mi-a iesit un modest "5 cilindri in J" si am ramas cu unul in plus(si acum il tin in portbagaj, de rezerva)
|
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(variable_dynamics @ 24 Nov 2009, 14:01) am ramas cu unul in plus(si acum il tin in portbagaj Puteai sa il pui pe roata de rezerva. Te ajuta la curbe sa ai stabilitate mai buna.This post has been edited by IRONICK: 24 Nov 2009, 14:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ah.....si acum imi spui?!?!? Damn it!
![]() Eu am incercat in trecut si cu un motor de Boeing, dar nu-mi prea ieseau noxele. Foarte bun la liniute insa. Faceam scrum(ad literam) concurenta. P.S. :Cer scuze moderatorilor pentru OFF-TOPIC. Ne descreteam si noi fruntile... ![]() This post has been edited by variable_dynamics: 24 Nov 2009, 14:09 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
da pt un consum mai mic un motor de drujba .. care a incercat ?
... merge motoras de vw golf 2 .. .. sau cutia ... pe motorul de nova cu modificari. .nush care ![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
gybbam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 07 ![]() |
Dar dak pun un motor pe injectie de o o dacie stie careva ce modificari tre sa fac ca sa se potriveasca?
Multumesc anticipat!!!!!!!! Cat despre reomologare nici nu incape vorba ca ITP-ul oricum il am pana in 2011 si am unde sa-l fac fara prea multe probleme si placuta cu seria de la motor se poate schimba f usor! asa ca nu am de ce sa-mi fac prob dak ma opreste careva. + motor cu tot ce tine de injectie+capacu ala care vine de la cutie la motor+pompa de benzina = 300 lei This post has been edited by gybbam: 25 Nov 2009, 13:04 |
--------------------
dacia nova gt
dacia nova
1999 carburatie
- nt-03-vyk
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Citi ani mai tii masina?
Ca daca treci totusi pe injectie, trebuie reomologare daca nu vrei sa te joci cu legea. Sa fii sigur ca merita upgrade-ul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
S-a mai discutat si ras-discutat si mai demult. Nu merita up-grade-ul!
Solutia optima este sa iti vinzi actuala masina si sa iti achizitionezi una cu motor cu injectie. Spor la treaba! Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
motor de nova 1.6 am eu de vanzare am si injectia pentru el daca te intereseaza. Am ceva piese pentru nova..anuntul la bursa este: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=165960&hl= click aici
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Motoare pe nova poti sa pui destul de multe. O gama variata. Intrebarea mea este cati bani ai de investit in ea si cel mai important este ce vrei sa faci cu ea? Iti spun sigur ca merge montat F2N de reno, motorul de 1721 si 90 de cai, 1,8 16V tot de reno cu 135 de cai si in scurt timp aflu si cat de greu este de pus pe ea G60 de la VW de 160 de cai. Daca tot vrei sa il schimbi eu iti recomand sa pui un motor mai adevarat decat cel de Dacia pe injectie. Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
dak vrei injectie si nu vrei sa investesti foarte multi bani eu itzi recomand sa cumperi de la Onyx urmatoarele piese: calculator+instalatia electrica pana in bord cap injector, evacuarea cu sonda lamda rezervorul pt. ca acolo vei monta pompa de benzina, delcoul plus instalatia electrica care e pe la motor pe acolo!!( vei anula delcoul vechi prin scoaterea lui si monatrea une bucati de metal mai gros si rezisten, la fel vei proceda si cu pompa de benzina pe care o ai!toata investitia nu cred ca va costa mai mult de 800ron asta fara mana de lucru!!
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu recomand să scapi de rugină (a se citi să cumperi o mașină, nu o Dacia) și abia apoi să faci socoteli legate de bugete pentru motorul FQ9TR73X.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 4 Dec 2009, 17:17) Eu recomand să scapi de rugină (a se citi să cumperi o mașină, nu o Dacia) și abia apoi să faci socoteli legate de bugete pentru motorul FQ9TR73X. Eu recomand sa te duci sa activezi pe alt forum atunci. De ce tot timpul sa gaseste cate unul sa comenteze cand cineva vrea sa imbunatateasca o "amarata" de Dacia? Si de pus injectia pe masina mai trebuie si volanta inlocuita si aprinderea de nova GTi. Nu merge numai cu injector si instalatie electrica. Sunt multi bani de bagat pentru injectie. Cu 300-350 de euro cumperi motor+cutie cu tot ce trebuie pentru a fii montat pe masina. Banii de manopera tot aia sunt in ambele cazuri. Spor la treaba! |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:00 |