Intrebare PC
![]() ![]() ![]() |
Intrebare PC
fullfit46 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Control Panel-Personalization-Window color and Appearance
EDIT: ai topic dedicat despre PC-uri http://www.daciaclub.ro/Despre-PC-uri-t825...ml#entry2143631 This post has been edited by l@u: 25 Nov 2009, 15:32 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pp.coco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 February 09 ![]() |
pe desktop, click-dreapta>proprieties>desktop>colorNew_Bitmap_Image.JPG ( Size: 85.99k )
Number of downloads: 310
|
--------------------
dacia
1310
1989 it's lonely in the top, but it ain't crowded
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
din cate se vede e XP.. nu vista.. asadar.. sincer nu cred ca ai ce sa-i faci.. am avut si eu problema asta si nu am descoperit o rezolvare....
poti face sa arate ceva mai ok la "display settings/color and apperence" si setezi culoare backgroundului... cum a zis "pp.coco"... a fost mai rapid... This post has been edited by skija: 25 Nov 2009, 15:35 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Uite aici de unde bifezi ca sa se faca doar un font dragut, fara fundal.fonturi.JPG ( Size: 93.54k )
Number of downloads: 223
This post has been edited by razvanamza: 25 Nov 2009, 15:45 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu stiu.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(pp.coco @ 25 Nov 2009, 15:33) pe desktop, click-dreapta>proprieties>desktop>colorNew_Bitmap_Image.JPG ( Size: 85.99k )
Number of downloads: 310 go denisa go ..... ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu e, mai incercati.
ALoooo, BARDU si ceilalti "cunoscatori", veniti si rezolvati problema, va da lectii baiatu'? ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 25 Nov 2009, 16:46) Exact...Denis e numele baiatului, care a facut boacana ![]() Urmand sfaturile lui L@u, Pp.coco si Skija (pe aceasta cale le multumesc) nu am facut decat sa modific culoarea....dar vrand sa scap de tot de aceasta incadrare am apelat la serviciile d-lui Jack Daniel's pe care il salut si il respect. Multumesc inca o data foarte mult. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca nu ai instalat sau salvat ceva important in PC, dai system restore si selecteaza o data anterioara zilei cu pricina.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fullfit46 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Io ce sa mai zic, ca de 18 ani stau la 500m de plaja
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca vrei sa vezi numai blocul vecin sant de acord sa facem schimb
![]() This post has been edited by l@u: 25 Nov 2009, 19:39 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
fullfit46 |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 25 Nov 2009, 18:08) Eu cred ca ai vazut plaja, asa de aproape, mai de putine ori ca mine... ![]() Ca sofer, in armata, pe masina de interventie, in satul 2 Mai, m-au imbatat rockerii...si am dormit pe plaja.... ![]() Unitatea fata de mare era la o latime de sosea si de 10 metri de plaja... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stiu unde este unitatea militara pt ca este si acum ceva pe acolo... este un gard inalt si se vede un stalp si cu o "antena" care se invarte, ceva de genul unui radar.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(fullfit46 @ 25 Nov 2009, 16:58) Exact...Denis e numele baiatului, care a facut boacana ![]() Urmand sfaturile lui L@u, Pp.coco si Skija (pe aceasta cale le multumesc) nu am facut decat sa modific culoarea....dar vrand sa scap de tot de aceasta incadrare am apelat la serviciile d-lui Jack Daniel's pe care il salut si il respect. Multumesc inca o data foarte mult. ![]() cu placere.. da' zi cum ai facut.. sau ai semnat contract cu Jack sa nu ne zici? ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:13 |