[CUMPAR] fata de logan din dezmembrari, Am un logan 1.5 DCI pocnit in fata
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] fata de logan din dezmembrari, Am un logan 1.5 DCI pocnit in fata
mdaa2k |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|||
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
am o bara de logan provenienta accident(nu prea buna) pret 50 lei daca te intereseaza imi trimiti un mesaj
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
mdaa2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Up-date! am luat o buna parte din ele de la ceva parc de dezmembrari si imi mai trebuiesc:
1 Geam dreapta spate (macara manuala) 2 Electroventilator 1.5 DCI fara AC 3 Razatoare geam dreapta fata 4 sigla Dacia ![]() si probabil piese marunte ca fata ei s-a cam spulberat Aaaaaaa si preturi pt airbag-uri volan si pasager (nu stiu daca se reprogrameaza calculatorul de AirBag sau trebuie schimbat si el .....sper ca nu are legatura cu functionarea masinii) |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mdaa2k |
![]()
|
La cauciucul de la baza geamului ce rade apa de pe el cand il cobori (si o intinde odios cand il ridici)
|
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
se poate resofta calculatorul de AirBag te costa cam 100 eur
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
B-64-MVP |
![]()
|
![]() ::: M V P ::: Group: Members Posts: 183 Joined: 14 May 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut am eu o bara fata originala si cu toate accesoriile pe ea daca te intereseaza da-mi un pm ! ! ! 200 ron este pretul ! ! !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 / AMBITION
- B 64 M V P
|
|
mdaa2k |
![]()
|
1 Geam dreapta spate (macara manuala)
2 Electroventilator 1.5 DCI fara AC 3 Razatoare geam dreapta fata 4 sigla Dacia 5 Cablu deschidere capota Am pus majoritatea fiarelor din fata si am ajuns la o dilema: Pe ce beeep prind radiatorul+ intercooler? ca am jospiesa pe care stau basculele, in laterale lonjeroanele, pe mijloc armatura metalica a barii si sus tragger-ul care-i o tabla in care sta broasca si farurile (la masina mea traggerul e o piesa de plastic armat ce ocupa toata fata si pe el se prind radiatoare, electroventilator si faruri |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
mdaa2k |
![]()
|
imi mai trebuiesc doar:
- electroventilator 1.5 DCI fara AC - sigla dacia - suporti radiator si intercooler (macar o poza cu ei ca nu stiu cum arata si le-am legat cu soricei de plastic sa duc masina la vopsit |
--------------------
Volskwagen
Passat
2005 2l e4 B5.5 100Kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:28 |